به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، این مجموعه، شامل كلیپ های صوتی است كه از زمان فرود كاوشگر هیگنز روی یكی از قمرهای زحل موسوم به تایتان توسط این كاوشگر ضبط شده است. كاوشگر هیگنز به حسگرهای صوتی مجهز است كه از زمان فرود آن روی سطح قمر فعال شده و تمام صداهای محیط را ضبط كرده اند.
این اطلاعات امكان بازسازی صداهایی را كه مسافر احتمالی كاوشگر هیگنز می توانست در طول یك دقیقه از هنگام ورود به جو قمر تایتان تا فرود كامل كاوشگر روی آن بشنود، فراهم می كند.
بخش دیگری از این ابر صوتی شامل صداهایی است كه توسط كاوشگر فیله و فضاپیمای رزتا از ستاره دنباله دار 67P/Churyumov-Gerasimenko ضبط شده است. چندی قبل رسانه های انگلیسی اعلام كردند فضا پیمای رزتا نواسانات صوتی حاصل از میدان مغناطیسی این ستاره دنباله دار را كه شدتی در حدود 40 تا 50 میلی هرتز داشتند، ضبط كرده است.
بر اساس اظهارات آژانس فضایی اروپا، به نظر می رسد كه این ستاره دنباله دار، در حال انتشار یك آهنگ با استفاده از میدان مغناطیسی بوده است. برای این كه امكان شنیدن این آهنگ برای انسان فراهم شود، فركانس های آن تقویت شده و در قالب اطلاعات قابل استفاده روی ابر صوتی آژانس فضایی اروپا در اختیار عموم قرار گرفته است.
علاوه بر این، صدای مربوط به فرآیند فرود آمدن كاوشگر فیله روی سطح ستاره دنباله دار نیز در این مجموعه صوتی وجود دارد كه در نوع خود منحصر به فرد است.
همچنین صدای پرتاب راكت سایوز كه دو ماهواره اروپایی را در مدار زمین قرار داد به همراه صداهای مربوط به پرتاب چند راكت و فضاپیمای دیگر به فضا، در این ابر صوتی ثبت شده و در اختیار عموم قرار گرفته است.
علمی (6 ) ** 9259**1440
تهران - ایرنا - آژانس فضایی اروپا فایل های صوتی مربوط به ماموریت های فضایی مختلفی را كه در آن مشاركت داشته است، در قالب یك ابر صوتی (Soundcloud) گردآوری كرده است.