۱۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۰۶
کد خبر: 81560146
T T
۰ نفر
حوزه هنري در جهت توسعه هنر انقلاب اسلامي و دفاع مقدس تلاش مي كند

سنندج - ايرنا- رييس حوزه هنري كردستان گفت: حوزه هنري رقيب هيچ دستگاه فرهنگي نيست و آمادگي دارد در يك تعامل سالم و سازنده با دستگاه هاي متولي فرهنگ و هنر همسو با منويات رهبر معظم انقلاب در جهت توسعه هنر انقلاب اسلامي و دفاع مقدس تمام توان خود را به كار گيرد.

امين مرادي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه در سال 93 در راستاي رسالت ذاتي و ماموريت هاي محوله، حوزه هنري كردستان فعاليت هاي خوبي داشته است، افزود: در سال 93 بيش از 70 درصد اعتبارات حوزه هنري استان كردستان به اجراي برنامه و توليد آثار هنري در بخش هاي مختلف اختصاص پيدا كرد.

وي يكي از امتيازات حوزه هنري استان كردستان را مشخص بودن برنامه سال هاي اينده دانست و گفت: بر اين اساس واحدهاي مختلف برنامه هاي سال بعد را دو ماه قبل از پايان سال در سامانه مربوطه ثبت و سپس در كميته هاي طرح و برنامه حوزه هنري استان كردستان ارايه و در صورت تصويب اين كميته، جهت تاييد نهايي به مركز ارسال مي گردد و با شروع سال جديد تمام واحدها با برنامه ريزي كامل به فعاليت مشغول مي شوند.

وي با تقدير و تشكر از رسانه هاي استان در همراهي با حوزه هنري در سال 93 گفت: حجم گسترده فعاليت حوزه هنري استان مرهون راهنمايي ها و همراهي ارزنده مديران ارشد استان و مركز و همچنين تلاش هاي شبانه روزي همكاران سخت كوش حوزه هنري انقلاب اسلامي استان است.

رييس حوزه هنري كردستان به برگزاري 34 برنامه شاخص و مهم توسط حوزه هنري كردستان در سال 93 اشاره كرد و گفت: اين روال در سال 94 نيز ادامه مي يابد و ارتقاي سطح كيفي برنامه ها در دستور كار است.

مرادي در ادامه به موفقيت هاي كسب شده توسط هنرمندان حوزه هنري استان پرداخت و گفت: در بسياري از جشنواره هاي سينمايي داخلي و خارجي حضور موفق توليدات حوزه هنري و كسب رتبه هاي برتر اين جشنواره ها كه سينماي كردستان را در جهان مطرح نموده بخشي از اين موفقيت هاست.

وي در همين رابطه گفت: كسب رتبه هاي برتر جشنواره هاي كاريكاتور داخلي و خارجي، رتبه هاي برتر شعر در كنگره اهل بيت (ع) گرگان توسط شاعران عضو كانون شعر حوزه هنري استان، رتبه هاي برتر در حوزه نمايش در جشنواره هاي تيرنگ مازندران، امام رضا (ع ) و عناوين مخلف ديگر بخشي از موفقيت هاي سال 93 هنرمندان حوزه هنري كردستان است.

وي گفت: برگزاري برنامه هاي ويژه ماه هاي محرم و رمضان، هفته دفاع مقدس، دهه مبارك فجر، ديدار با هنرمندان فاخر استان و تجليل از اين هنرمندان بخشي ديگر از برنامه هاي سال 93 حوزه هنري بوده است.

مرادي اظهار كرد: اكران‌ مردمي فيلم‌هاي برگزيده‌ جشنواره فيلم عمار در پرديس سينمايي بهمن سنندج، كسب رتبه برتر در مديريت سينماهاي كشور با دريافت لوح تقدير وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، اكران فيلم هاي روز در سينما از ديگر اقدامات و موفقيت هاي حوزه هنري كردستان بوده است.

وي گفت: در صورت حمايت هاي مديران استان، آمادگي برگزاري بين المللي جشنواره دف نواي رحمت در استان كردستان را داريم و در سال 94 با توجه به برگزاري دو رويداد مهم كشوري در بخش هنر از جمله جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري كشور در اصفهان و همچنين جشنواره هنري ايران 1404 ايران آينده با محوريت حوزه هنري، تمام توليدات و برنامه ها حول اين دو محور انجام مي شود.

رييس حوزه هنري استان كردستان افزود: جشنواره ايران 1404 يك جشنواره ملي است و در آن سعي خواهد شد با بهره مندي از هنر در جهت حركت به سمت چشم اندازهاي روشن اين سند بسيار مهم كه بعد از قانون اساسي مهمترين سند كشور است، گام برداشت.

مرادي در خصوص جشنواره توليدات مراكز استاني حوزه هنري نيز افزود: مسووليت كميته موسيقي جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري بر عهده حوزه هنري استان كردستان قرار گرفته و از اين امكان در جهت معرفي پتانسيل هاي هنري استان استفاده بهره مندي كامل را خواهيم برد.

حوزه هنري كه وابسته به سازمان تبليغات اسلامي است در استان كردستان فعاليت رسمي خود را به عنوان مديريت استاني از سال 83 آغاز كرد و در 10 سال گذشته توانسته است كارهاي ماندگاري در حوزه فرهنگ و هنر در استان اجرا كند.

براساس چارت تشكيلاتي، حوزه هنري تنها در مراكز استان ها فعاليت دارد و در شهرستان ها نمايندگي ندارد.ك/3

3033/1904