به گزارش ايرنا، دكتر سيدحسن هاشمي كه جمعه شب در برنامه نبض شبكه خبر سيما حضور پيدا كرده بود، افزود: هدف اصلي بسته درمان كه از سوي دولت ارايه شد، كاهش پرداخت هزينه ها از جيب مردم و پرداخت از سوي دولت بود.
وي اجراي اين بسته را موجب آرامش بين مردم اعلام كرد و خاطر نشان كرد: اجراي بسته حمايتي دولت موجب شد كه بيماران صعب العلاج پوشش 90 درصدي داشته باشند و بر خلاف گذشته نگراني در بخش هاي درماني اين عزيزان رفع شود.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي استقرار 4 هزار پزشك در سراسر كشور را از ديگر اقدامات وزارت بهداشت در بسته حمايتي اعلام كرد و گفت: در بحث به كارگيري پزشكان مقيم گام هاي موفقي برداشته شد و با رفع اشكالات در بيمارستانهاي بالاي 64 تخت و غير آموزشي بسته حمايتي لحاظ شد.
وي با بيان اينكه 98 درصد مردم زير پوشش بيمه هستند، گفت: بسته حمايتي دولت در زايمان طبيعي نيز شامل 400 هزار نفر از جمعيت كشور شد.
دكتر هاشمي به افزايش 9 درصدي مراجعه به بيمارستانهاي دولتي اشاره كردو گفت: در شهرهايي همچون رباط كريم، قدس، پرند، پرديس و ورامين با كمبود شديد تخت بيمارستاني مواجه هستيم.
وي دليل هجوم مردم به بيمارستانهاي تهران را عدم وجود امكانات در شهرهاي اطراف تهران اعلام كرد و افزود: در يك سال و نيم گذشته بودجه قابل ملاحظه اي براي تجهيز بيمارستاني در اين شهرها اختصاص يافته كه از آن جمله ساخت بيمارستان جدبد در رباط كريم است.
هاشمي تجهيز اورژانس هاي كشور و همچنين اورژانس هوايي با كمك هوانيروز ارتش جمهوري اسلامي را از ديگر اقدامات دولت اعلام كرد و افزود: بخش بهداشت برخلاف درمان كه 10 درصد از هدفمندي يارانه ها در سال 93 به آن اختصاص پيدا كردبا تاخير آغاز شد .
وي مرمت مراكز خدمات بهداشت درماني در حاشيه شهرها را از جمله اقدامات وزارت بهداشت عنوان كرد و افزود: بسياري از واكسن هاي مورد نياز تامين شد و تعداد داروها به 400 قلم افزايش پيدا كرد.
دكتر هاشمي استقرار پزشك خانواده در شهرهاي زير 20 هزار نفر را در راستاي طرح پزشك خانواده اعلام كرد و گفت : اين طرح با عجله شروع شد و هنوز گرفتار دو استان فارس و مازندران هستيم و رضايت مندي در اين بخش وجود ندارد .
وي گفت: بسياري از مطب ها به پزشك خانواده اختصاص پيدا كرد و نام آن را نظام ارجاع گذاشتند.
وزير بهداشت با تاكيد بر گسترش خدمات پزشكي دركشور گفت: 15 سال زمان نياز داريم تا طرح پزشك خانواده درست اجرا شود البته اين مشروط بر حمايت كل نظام از اين طرح است.
وي يكي از مشكلات عمده نظام سلامت و بهداشت در كشور را كمبود نيروي متخصص اعلام كرد و گفت: براي تامين نيروي پرستاري اقدام به تاسيس شركت هيات امنايي كرده ايم و 16 هزار پرستار جذب خواهيم كرد.
دكتر هاشمي گفت: مجوز استخدام از طرف مجلس شوراي اسلامي براي بخش هاي درماني صادر نشده و در نتيجه اقدام به جذب نيرو از طريق شركت كرده ايم.
وي تعداد پرستاران فعال در بخش هاي درماني و بهداشت را سه برابر كمتر اعلام كرد و گفت: در بخش مراقبت هاي ويژه به ازاي هر 10 نفر يك پرستار داريم.
وي در مورد جلسات مشترك با وزير امور اقتصادي و دارايي و روساي بيمه ها نيز گفت: در صورت همكاري نكردن بيمه ها از جمله عدم افزايش سقف بيمه ها، اقتصاد بيمارستانها و پزشكان دچار مشكل خواهد شد.
دكتر هاشمي به برگزاري جلسات مشترك با بيمه ها اشاره كرد و گفت: بر اساس تصميمات اتخاذ شده در اين جلسات قرار شد ظرف 2 ماه نسبت به تسويه حساب از سوي بيمهها اقدام شود.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در ادامه به سياست گذاري سلامت براي دهان و دندان براي نخستين بار در كشور اشاره كرد و گفت: شورايي در اين راستا به رياست وزير تشكيل و بعد از برگزاري جلسات مختلف تصميم هاي خوبي در اين راستا اتخاذ شد.
وي بيشترين تصميمات را در جهت پيشگيري اعلام كرد و گفت: 3 هزار كلينيك دندانپزشكي تا آخر سال در كشور تجهيز خواهد شد و در تلاش هستيم كه دوره ابتدايي آن را در 18 ماه آينده و در مدارس اجرا كنيم.
شبس**1708**1565
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي:
پرداخت هزينه هاي بيمارستاني از 37 درصد به 6 درصد كاهش يافته است
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰:۳۳
کد خبر:
81600550
تهران - ايرنا - وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارايه بسته حمايتي در بخش درمان از سوي دولت را موجب كاهش هزينه هاي پرداختي مردم اعلام كرد و گفت: در اين بخش پرداخت هزينه هاي بيمارستاني از 37 درصد به 3 درصد در روستاها و 6 درصد در شهرها كاهش پيدا كرده است.