به گزارش ايرنا؛ دكتر حميد رضا طيبي روز پنجشنبه در جمع مسوولان جهاد دانشگاهي استان كردستان در سنندج گفت: جهاد دانشگاهي در چهار زمينه فرهنگي، پژوهشي، فناوري، آموزشي و تجاري سازي فناوري و كمك به اشتغال فعاليت مي كند.
وي افزود: جهاد دانشگاهي در حوزه پژوهشي از توانايي توليد علم و تجاري سازي و تبديل تحقيقات علمي به فناوري برخوردار است و در اين زمينه تحقيقات ارزنده اي انجام داده است.
او به فعاليت هاي ارزنده جهاد دانشگاهي در حوزه پزشكي بويژه سلول درماني، نازايي و درمان سرطان سينه اشاره كرد و گفت: راه اندازي رشته كارشناسي ارشد و دكتري در اين مركز دانشگاهي مورد استقبال دانشجويان قرار گرفته است.
طيبيي افزود: جهاد دانشگاهي در حوزه كشاورزي، توليد گياهان دارويي و در زمينه نفت، گاز و پتروشيمي اقدامات قابل توجهي انجام داده است.
وي اظهار كرد: توليد فناوري روز جامعه و تحولات آينده علم و فناوري در حوزه پزشكي مورد توجه ماست.
وي افزود: خبرگزاري دانشجويان ايران، خبرگزاري ايسنا و ايكنا در اين مركز دانشگاهي با اهداف فرهنگي راه اندازي شده اند.
به گفته وي خبرگزاري ايكنا با هدف توسعه فعاليت هاي قرآني در دانشگاه و خبرگزاري سينا در حوزه علم و فناوري راه اندازي شده است.
وي اظهاركرد: جهاد دانشگاهي درصدد است در حوزه اشتغال دانشجويان را به سمت كارآفريني هدايت كند.
رييس جهاد دانشگاهي كشور گفت: جهاد دانشگاهي بايد متناسب با نيازهاي ملي و قابل اندازه گيري حركت كند.
او از تدوين سند نقش و جايگاه جهاد دانشگاهي در توليد علمي كشور خبر داد و گفت: اين مركز در راستاي توسعه فعاليت هاي خود نيازمند حمايت و همكاري ادارات استان است.
طيبي افزود: 20 درصد بودجه جهاد دانشگاهي از منابع دولتي و 80 درصد بودجه از محل تجاري سازي فعاليت هاي آموزشي تامين مي شود.
44 مركز علمي كاربردي، دو مركز دانشگاهي و 7 موسسه آموزشي،دو پارك علم و فناوري و 19 مركز رشد در سطح كشور زير نظر جهاد دانشگاهي فعاليت مي كنند.ك/2
7352/1904
توسعه اقتصاد دانش بنيان از اهداف اصلي جهاد دانشگاهي كشور است
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱
کد خبر:
81608625
سنندج- ايرنا- رييس جهاد دانشگاهي كشور بر داشتن اقتصاد دانش بنيان تاكيد كرد و توسعه اقتصادي دانش بنيان را يكي از اهداف جهاد دانشگاهي بيان كرد.