به گزارش خبرنگار ايرنا رشيد قرباني شامگاه شنبه در آيين معرفي مدير استاني پرديس هاي دانشگاه فرهنگيان كردستان در سنندج به استعدادهاي بسيار خوب در ميان دانش آموزان استان اشاره كرد و افزود: اين دانش آموزان حق دارند در بهترين دانشگاه هاي كشور تحصيل كنند اما قانون بومي گزيني اين فرصت را از آنها گرفته است.
او گفت: براساس قانون بومي گزيني، اولويت براي تحصيل در دانشگاه هاي كشور به دانش آموزان بومي است و دانش آموزان مناطق محروم از جمله كردستان با وجود دارا بودن شرايط درسي بسيار خوب از تحصيل در اين دانشگاه ها باز مي مانند.
وي به رايزني هاي گسترده استاندار كردستان و نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي براي انعكاس پيامدهاي اين قانون اشاره كرد و خواستار حذف قانون بومي گزيني در راستاي برقراري عدالت آموزشي شد.
مديركل آموزش و پرورش كردستان در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر كاربردي كردن آموزش ها در دانشگاه فرهنگيان، آمادگي مجموعه آموزش و پرورش براي گذراندن دوره هاي كارورزي از سوي دانشجويان در اين مجموعه به منظور كسب تجربه را اعلام كرد.
قرباني افزود: بايد دانشجوياني تربيت كنيم كه نسبت به جامعه و سرنوشت دانش آموزان احساس مسووليت كنند و تنها درس هاي تئوري صرف به آنها آموزش داده نشود.
او آمادگي آموزش و پرورش كردستان براي همكاري و تعامل بيشتر با دانشگاه فرهنگيان را اعلام كرد و افزود: دانشگاه فرهنگيان در استان كردستان پتانسيل فيزيكي بسيار خوبي دارد و ظرفيت جذب دانشجو در پرديس پسران تا دو هزار و 500 نفر را دارد.
در اين مراسم ضمن قدرداني از حسين الماسي رييس پيشين دانشگاه، دكتر يحيي معروفي به عنوان مدير استاني پرديس هاي دانشگاه فرهنگيان استان كردستان معرفي شد.
هم اكنون دو هزار و 400 دانشجو در هشت رشته در دو پرديس خواهران و برادران دانشگاه فرهنگيان در استان كردستان مشغول به تحصيل هستند.ك/3
3033/1904
بومي گزيني دانشگاه ها انگيزه را از دانش آموزان كردستاني گرفته است
۹ خرداد ۱۳۹۴، ۲۱:۱۷
کد خبر:
81628553
سنندج - ايرنا - مديركل آموزش و پرورش استان كردستان خواستار بازنگري مسوولان كشور در زمينه قانون بومي گزيني دانشگاه ها شد و گفت: اين قانون انگيزه را از دانش آموزان كردستاني براي ورود به دانشگاه گرفته است.