۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۱۱
کد خبر: 81631200
T T
۰ نفر
راه اندازي مجهزترين بلوك زايماني كشور در بيمارستان كنگاور

كرمانشاه - ايرنا - رييس دانشگاه علوم پزشكي استان كرمانشاه با تاكيد بر ترويج و گسترش زايمان طبيعي در شهرستان كنگاور، از راه اندازي مجهزترين بلوك زايماني كشور در شش ماه آينده در بيمارستان اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايرنا حسين كريم روز دوشنبه در جلسه شوراي بهداشت كنگاور افزود: هدف از تشكيل جلسات هيات رييسه دانشگاه در شهرستان ها بررسي چالش ها در بحث بهداشت و درمان، حل مشكلات و ارتقا و تقويت شبكه ها مي باشد.

وي با بيان اينكه طرح تحول نظام سلامت در وزارت بهداشت بطور جدي در حال اجرا و پيگيري است و اجزاي بسيار مهمي دارد گفت: يكي از گام هاي بسيار مهم آن تحول در نظام بهداشت و مبحث پرونده سلامت الكترونيكي است.

وي افزود: امتياز بسيار بالاي اين طرح اين است كه مي توانيم پايه گذار پرونده الكترونيك براي تمام جامعه تحت پوشش خود باشيم و پيگيري هاي لازم را براي رفع مشكلات بصورت آنلاين و برخط در تمام منطقه انجام دهيم.

ريس دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه اظهار اميدواري كرد اين طرح را به تمام استان گسترش داده و روزي برسد تمام اطلاعات و پيگيري هاي بهداشتي جمعيت تحت پوشش مان را به اين طريق قابل كنترل و برنامه ريزي باشد و با اين كار بقيه اقدامات تحول نظام سلامت در بهداشت را به راحتي و به سرعت اجرا كنيم.

كريم ضمن معرفي الگو قراردادن بهداشت مدارس و بحث تحول نظام سلامت براي شهرستان كنگاور توجه به مدارس در بحث آموزش را بسيار با اهميت دانست و خاطرنشان ساخت: شبكه هاي بهداشت و درمان بايد كار در آموزش و پرورش را از وظايف خود بدانند زيرا تعامل با آموزش و پرورش براي ما بسيار مهم است.

وي گفت: دامپروري و شيوه سنتي نگهداري دام باعث ايجاد مشكلات بهداشتي زيادي براي روستاييان شده كه يكي از آنها بيماري تب مالت است بگونه اي كه مشكلاتي در استان هاي همدان، لرستان، ايلام و كرمانشاه ايجاد كرده است.

اين استاد دانشگاه گفت: براي جلوگيري از بيماري تب مالت بايستي تغيير در دامپروري ايجاد شود، آموزش هاي لازم وظيفه ماست تا بيماري تب مالت ريشه كن شود اما اميد زيادي داريم كه در روستاي سالم الگوي دامپروري سالم ارائه شود.

رييس دانشگاه علوم پزشكي و درماني كرمانشاه در بخش ديگري از سخنان خود گفت: انتظار من از مديران اين است كه در بهره وري و مديريت منابع كار فوق العاده انجام گيرد البته نه به آن معنا كه در زمينه مالي و نيروي انساني كم مصرف كنيم بلكه درست مصرف كردن را همواره مدنظر داشته باشيم.

كريم با بيان اينكه بايد مديران مراكز بهداشت و درمان استان قدرت مالي خود را افزايش دهند اظهار داشت: براي اين كار مديران با خلاقيت و نوآوري به دنبال درآمدزايي بيشتر براي حل بخشي از مشكلات مالي خود باشند.

وي هدف بعدي دانشگاه را سلامت الكترونيك اعلام كرد كه بحث حاشيه نشيني بايستي به پرونده سلامت الكترونيك و كلينيك هاي تخصصي لينك شود و در اين ميان مشاركت هاي مردمي و كمك NGO ها و خيرين سلامت را بسيار مفيد و مؤثر دانست.

كريم همچنين در ادامه روند توسعه بهداشت در شهرستان كنگاور را رضايت بخش خواند و خاطرنشان ساخت: تجهيز ICU و NICU در بخش هاي مختلف در دستور كار قرار گرفت كه اضافه شدن 6 تخت به اين بخش را از مهمترين آنها دانست.

وي با بيان اينكه در سال 93 بيمارستان شهيد چمران در بخش هتلينگ پيشرفت هاي خوبي داشته است افزود: خوشبخانه با ورود مسوولان جديد و توانمند مركز بهداشت كنگاور طي چند ماه اخير رضايت نسبي مردم و مسوولان جذب شده است.

وي گفت: توجه همه جانبه به تاسيسات بيمارستان شهيد چمران كنگاور مهمترين برنامه ي سال جاري دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه براي اين شهرستان مي باشد.

كريم با تاكيد بر اينكه در راستاي ارائه خدمات مطلوب به بيماران كنگاوري داروخانه ي پيشين بيمارستان دوباره فعال خواهد شد به مسوولان ذيربط ماموريت داد تا در كمترين زمان ممكن اين امر را جامعه عمل بپوشانند.

رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه با بيان اينكه در سال گذشته توانستيم 60 پزشك متخصص در بخش هاي مختلف در استان جذب كنيم افزود: كنگاور براساس استاندارهاي موجود از پزشكان متخصص لازم برخوردار است و وضعيت مطلوبي دارد.

در پايان مدير مركز بهداشت و درمان كنگاور، مسوول شبكه بهداشت و مدير بيمارستان شهيد چمران شهرستان كنگاور به بيان عملكرد و گزارش ها و پيشنهادهاي خود پرداختند.

شهرستان كنگاور با جمعيتي افزون بر 82 هزار نفر داراي 2 شهر و 84 روستاست و در 90 كيلومتري شرق شهر كرمانشاه و در ورودي استان واقع شده است.

7447/8066