راه اندازی هرچه سریعتر مركز تنفسی زابل خواست مردم است

زابل- ایرنا- عضو كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در سفر وزیر بهداشت و درمان به سیستان گفت: با توجه به وضعیت منطقه و شدت ریزگردها و گسترش بیماریهای تنفسی، راه اندازی سریع مركز تنفسی در زابل یكی از خواسته های مهم مردم این منطقه است.

به گزارش ایرنا، دكتر حلیمه عالی روز دوشنبه در آیین افتتاح بیمارستانهای زهك و هیرمند افزود: ساخت مركز تنفسی زابل تاكنون 30 درصد پیشرفت داشته و از سوی ستاد حوادث پیش بینی نشده نیز 70 میلیارد ریال بودجه برای آن اختصاص یافته كه امید است این مركز هر چه سریعتر راه اندازی شود.

وی از تلاش های وزیر بهداشت و آموزشی كردن بیمارستان امیرالمومنین(ع) زابل تقدیر كرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه منطقه از وزارت بهداشت و درمان انتظار است هر ماه یك نوبت ویزیت بیمارستانهای دولتی را رایگان اعلام كند.

وی از وزیر بهداشت و درمان تكمیل كادر اداری دانشگاه علوم پزشكی زابل، ایجاد سازمان پزشكی قانونی در شهرهای زهك و هیرمند، برگزاری آزمون دبیرستان بهیاری و جذب دانش آموزان در مهرماه امسال، ایجاد اورژانس هوایی، اختصاص حداقل دو آمبولانس برای شهرهای پنج گانه سیستان و پرداخت حق ریزگردها و نوار مرزی برای كارمندان این منطقه را خواستار شد.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی از استاندار و سایر مسوولان خواست بیش از پیش به سیستان توجه كنند

وی راه اندازی مركز ناباروری دولتی در درمانگاه خیریه آیت الله سیستانی و تخصیص 150 میلیون تومان اعتبار برای آن را از جمله اقدامات انجام شده ذكر كرد و گفت: به زودی تجهیزات و امكانات تكمیلی به آن اضافه خواهد شد.



رییس دانشگاه علوم پزشكی زابل نیز در این مراسم گفت: شهرستان زهك با جمعیتی بالغ بر 75 هزار نفر نیازهای بهداشتی و درمانی زیادی دارد كه با افتتاح بیمارستان 48 تختخوابی این شهرستان تا حدودی مشكلات مردم مرتفع می شود.

علی اكبر نصیری با بیان اینكه اجرای طرح تحول نظام سلامت در منطقه سیستان سبب ارتقا بهداشت و درمان در این منطقه شده است افزود: قبل از اجرای این طرح مشكل تامین نیرو و كادر درمانی وجود داشت و مراكز درمانی با كمبود رو به رو بودند كه با اجرای این طرح كادر متخصص و درمانی تكمیل و شمار نیروهای متخصص از دو نفر به 10 متخصص ارتقا یافت.

وی اضافه كرد: آمار ویزیت سرپایی از چهار هزار مورد به 10 هزار، شش عمل به 229 عمل و از 50 زایمان طبیعی به 160 زایمان طبیعی تا پایان مهرماه رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشكی زابل شهرستان هیرمند را یكی از محروم ترین شهرستانهای استان نامبرد و تصریح كرد: با بهره برداری از بیمارستان 32 تختخوابی این شهرستان و تكمیل كادر درمانی با آزمونی كه اخیر برگزار شده تمام بخش های آن فعال خواهد شد.

فرماندار زهك نیز در مراسم افتتاح بیمارستان این شهرستان در سراسری اقبال لاهوری سلامت را زیر بنای توسعه دانست و گفت: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان آمار مراجعه كننده به مراكز درمانی از پنج هزار به 9 هزار نفر رسیده است.

جمشید رخشانی نسب افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت بیمارستان این شهرستان كه حدود شش سال از كلنگ زنی آن می گذشت در دولت تدبیر و امید تكمیل و به بهره برداری رسید.

وی یادآور شد: دولت تدبیر و امید دولت عملگرا است و اجرای صحیح طرح 46 هزار هكتار آبیاری مزارع سیستان خود بیانگر این ادعا است و مردم به خوبی قضاوت خواهند كرد.

سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در سفر به منطقه سیستان به اتفاق هیات همراه و استاندار سیستان و بلوچستان و مسوولان محلی پس از افتتاح دو بیمارستان در شهرهای زهك و هیرمند، این منطقه را به قصد زاهدان ترك كرد.

7317/6081

انتهای پیام /*