به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان هواپيمايي كشوري، در اولين نشست هم انديشي راهكارهاي توسعه صنعت حمل ونقل هوايي با عنوان ' راهكارهاي استفاده از توان داخلي در صنعت هواپيمايي ' با حضور سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رياست جمهوري، عليرضا جهانگيريان رئيس سازمان هواپيمايي كشوري، رحمت الله مه آبادي مديرعامل شركت فرودگاههاي كشور و جمعي از مديران صنعت هوانوردي كشور برگزار شد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري از خروج اقتصاد صنعت هوانوردي از انحصار دولت خبرداد و گفت: با خط اعتباري در نظر گرفته شده براي شركتهاي دانش بنيان در حوزه صنعت هوانوردي، پيشرفتهاي چشمگيرتري در اين صنعت صورت خواهد گرفت.
سورنا ستاري افزود: براي صنعت هوايي كشور، پيش از انقلاب تاكنون هزينههاي زيادي صرف شده است و اين صنعت طي اين سالها به پيشرفتهاي ارزندهاي دست پيدا كرده و لازم است با بوميسازي و توجه به دانش اين صنعت اشتغالزايي كنيم.
ستاري با اشاره به اين كه صنعت هوايي يكي از بازارهاي جدي براي فارغالتحصيلان دانشگاهي است، افزود: دانشجوياني كه در حوزههايي چون برق و الكترونيك، آي تي و آي سي تي، مكانيك، هوافضا و كليه رشتههاي تحصيلي مرتبط در صنعت هوايي تحصيل ميكنند، ظرفيت بسيار خوبي براي شاغل شدن در حوزه هوايي كشور دارند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با بيان اينكه صنعت هوايي كشور يك كارگاه بزرگ دانشي ارزشمند براي كشورها محسوب مي شود، گفت: خوشبختانه پيشرفتهاي خوبي در حوزه هوايي كشور اتفاق افتاده است و بهتدريج شركتهاي خصوصي دانشبنيان زيادي در اين حوزه در حال شكلگيري هستند.
وي اظهارداشت: از طرفي اقتصاد اين صنعت در حال خارج شدن از انحصار دولت است كه اين اتفاق بايد زودتر رخ ميداد و اميدواريم با خط اعتباري در نظر گرفته شده براي شركتهاي دانش بنيان اين حوزه، پيشرفتهاي چشمگيرتري در صنعت هوايي كشور محقق شود.
رييس ستاد توسعه فناوري و صنايع دانش بنيان هوايي و هوانوردي كشور بار ديگر بر لزوم ايجاد صنعت به جاي خريداري آن تاكيد كرد و گفت: ما بايد تصميم بگيريم كه ميخواهيم صنعت خريداري كنيم يا آن را ايجاد كنيم؟ وقتي قرار باشد توليدات، نگهداريها، تعميرات و نوآوري از خارج از كشور تأمين شود، آزمايشها خارج از كشور انجام شوند، ديگر نيازي به صنعت و فارغالتحصيل كارآزموده نداريم.
ستاري ادامه داد: قطعاً بايد به سمت ايجاد صنعت حركت كنيم و از تجربيات و هزينههاي بالايي كه طي سالهاي گذشته در حوزه هوايي صرف شده، بيشترين بهره را ببريم.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري با تاكيد بر شبكهسازي و همافزايي ميان فعالان صنعت هوايي گفت: آمادهايم زمينه ايجاد چنين شبكهاي را فراهم كنيم و بهترين راهكار براي توسعه صنعت هوايي هماهنگي و همافزايي فعالان اين حوزه با يكديگر است.
اقتصام(1)1108 ** 1574
تهران - ايرنا - نشست هم انديشي بررسي توسعه صنعت حمل و نقل هوايي با عنوان راهكارهاي استفاده از توان داخلي در صنعت هواپيمايي صبح روز يكشنبه در سازمان هواپيمايي كشوري برگزار شد.