۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۲۰:۴۴
کد خبر: 81686206
T T
۰ نفر
كانونهای گردشگری چهارمحال و بختیاری آماده پذیرایی از گردشگران

شهركرد-ایرنا-در آستانه فرا رسیدن عیر سعید فطر و پایان یك ماه روزه داری و آغاز دور دوم سفرهای تابستانی، طبیعت بكر و كانونهای گردشگری استان چهارمحال و بختیاری آماده پذیرایی از میهمانان است.

استان چهارمحال و بختیاری با داشتن هوای مطبوع و نسبتاً خنك، طبیعت بكر و وجود بیش از 450 جاذبه گردشگری و اكوتوریستی، پذیرای موج دوم سفرهای شهروندان و گردشگران از نقاط مختلف كشور است.

این خطه از نظر طبیعت و ویژگی های گردشگری دارای خواص چهار فصل سال است و قرار گرفتن آن در بین دو منطقه صنعتی اصفهان و خوزستان، شرایط مناسبی را برای حضور گردشگران در این استان فراهم كرده است.

حاشیه رودخانه زاینده رود در سامان، پارك استخر فرخشهر، چشمه وقت و ساعت، گرداب بِن، تالابهای بین المللی چغاخور و گندمان، چشمه برم، پارك های جنگلی، گردشگاه سیاسرد، چشمه زنه هفشجان، پارك جنگلی پروز، كانونهای گردشگری در شهرستانهای كوهرنگ، اردل، فارسان، شهركرد، بروجن و لردگان، همواره میزبان گردشگران تابستانی است.

پارك های ملت و تهلیجان شهركرد به عنوان كمپ گردشگری استان و پارك لاله این شهر بدلیل داشتن فضای سبز مناسب، همواره گردشگران زیادی را به خود جذب می كند.

پل زمانخان سامان به عنوان نگین گردشگری استان، باغهای این شهرستان، تالاب بِن ،چشمه پیرغار روستای ده چشمه فارسان، آبشار شیخ علیخان چلگرد و تونل كوهرنگ، چشمه سرداب رستم آباد اردل، چشمه شلمزار، امامزاده حمزه علی بخش بلداجی و جاذبه های اكوتوریستی این استان، این روزها پذیرای گردشگران است.

به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری 21 هتل با ظرفیت 694 تخت و 23 مركز اقامتی خصوصی و استیجاری فعالیت می كنند كه این مراكز نیز شامل خانه و سوئیت با 105 اتاق و 224 تخت است.

458 منطقه گردشگری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد كه از این تعداد 109 منطقه گردشگری طبیعی، 325 دارای جاذبه تاریخی و فرهنگی و 24 نقطه نیز انسان ساخت است.

همچنین وجود 108 بقعه متبرك كه از این مجموع 97 بنا مربوط به امامزادگان است، جایگاه ویژه ای در این استان دارد و به مراكزی برای نشر فرهنگ اسلامی و دینی تبدیل شده است.

امامزاده حمزه بن علی بروجن، امامزاده حلیمه و حكمیته خاتون شهركرد، امامزاده شاهزاده عزیزالله شهر كیان، بقعه امامزاده علی اكبر نافچ، امامزاده محمدعلی روستای منجرموئی و حرم امامزاده جعفر روستای پیران، امامزاده محمد اكبر روستای دستگرد، امامزاده محمد روستای ارمند،امامزاده میرحیدرشاه شهر نقنه و امامزاده علی ابن احمد روستای دهنو، امامزاده سلطان محمد در غرب شهركرد، امامزاده سیدسعید روستای چلیچه و امامزاده شاه البرز روستای آلیكوه از بقاع متبركه شاخص استان است كه همه ساله میهمانان زیادی را جذب می كند.

مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در همین پیوند از ظرفیت اسكان یكهزار و 500 نفر مسافر در روز،با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در استان خبر داد و گفت: این ظرفیت شامل یكهزار و 200 نفر در هتل ها، 800 نفر در خانه مسافرها، پنج هزار نفر در مدارس آموزش و پرورش و هشت هزار نفر در كمپ هاست.

بهمن عسگری سوادجانی افزود: سال گذشته بیش از یك میلیون و 400 هزار گردشگر در تعطیلات پس از عید فطر به استان چهارمحال و بختیاری سفر كردند.

وی اظهار كرد:تمهیدات لازم برای اسكان و پذیرایی از میهمانان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان و رییس كمیته امداد و نجات ستاد اجرایی خدمات سفر استان نیز گفت: با توجه به استقبال زیاد گردشگران از این استان 12 كمپینگ موقت توسط اداره كل هلال احمر واجد زیرساخت های اولیه شامل آب، برق، نمازخانه، سرویس بهداشتی برای گردشگران در نظر گرفته شده است.

محمد فروغی افزود:این كمپ ها در پارك ملت بروجن، مجتمع بین راهی ماهان، چشمه برم لردگان، سه راهی پل هوره، سه راهی صادق آباد،پل زمانخان(هتل گلها)،پل قوچان ، ماركده، پارك جنگلی ترمینال فارسان،تونل كوهرنگ، چشمه دیمه، كارون 4 و روستای سوادجان مستقر است.

وی گفت: با توجه به پروژه موسوم به'سحاب'، كارشناسانی كه دوره های امدادی و نجات را گذرانده اند، با استفاده از دوچرخه و موتورسیكلت در كانونهای گردشگری حضور پیدا كرده و خدمات امدادی و راهنمایی را به گردشگران ارائه می دهند.

وی با اشاره به تعطیلات پایان هفته و نزدیك شدن به ایام عید فطر و همزمان با شروع شدن دور دوم سفرهای تابستانی اعلام كرد: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان در 24 پایگاه ثابت و سیار این جمعیت در حالت آماده باش خواهند بود.

به گزارش ایرنا، فرمانداران و بخشداران استان نیز از اعلام آمادگی 100درصدی برای پذیرایی از دور دوم میهمانان سفرهای تابستانی به این استان خبر داده اند.

7360/6027