مشاور رییس سازمان مدیریت بحران كشور روز دوشنبه در این آیین گفت: این سازمان عملكرد قابل قبول و رو به جلویی نسبت به دهه گذشته داشته است.
مجید جدی افزود: برخی افراد عملكرد سازمان مدیریت بحران را با نقطه مطلوب سنجیده و پیشرفت این مجموعه را نوعی عقب افتادگی تلقی می كنند كه این مقایسه ناصحیح زمینه كاهش اعتماد به این مجموعه را فراهم ساخته است.
وی اظهار كرد: بررسی های صورت گرفته بیانگر این است كه سازمان مدیریت بحران در برگزاری دوره های آموزشی، محتوا و كیفیت كار، وجود اساتید زبده و توانمند و مدیران صاحب سبك كه در گذشته مشكلاتی داشت هم اینك روند رو به جلویی داشته است.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران كشور بیان كرد: برای تقابل با بحران ابتدا باید تعریف درستی از بحران داشته باشیم و ویژگی ها و ابعاد بحران را بدانیم.
جدی با ذكر اینكه قرن 20 و 21 به عنوان بحران نامگذاری شده است اضافه كرد: با توجه به روند رو به رشد شهر نشینی برای مدیریت بحران از از تكنولوژی های به روز و پیشرفته استفاده شده است.
وی بیان كرد: باید توجه داشت كه مخاطرات طبیعی هر لحظه امكان دارد ما را در شرایط بحرانی قرار دهد به همین منظور اعضای ستاد بحران باید همواره آمادگی لازم را داشته باشند.
وی با تاكید بر اولویت تجربه بر دانش در مدیریت بحران تصریح كرد: ذهن مدیران با شرایط بحرانی فاصله دارد چون در شرایطی بحرانی قرار نگرفته و همواره در شرایط عادی مدیریت را در دست داشته اند.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران كشور اظهار كرد: این طیف از مدیران با رویكرد و نگاه به وضعیت عادی خود را برای وضعیت بحرانی اماده كرده اند كه با این اوصاف در مواجهه با بحران به شدت با مشكل مواجه می شوند.
جدی با بیان اینكه تجربه مهمترین سرمایه مدیریت بحران است افزود: ایران دارای تجارب ارزشمند در مدیریت بحران است كه در صورت بهره برداری صحیح از این تجارب می توان مشكلات را كاهش داد.
دومین كارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران تحت عنوان 'غدیر' با حضور استان های ایلام، چهارمحال بختیاری، كردستان، كرمانشاه و لرستان در همدان برگزار شد.
7526/1181
همدان - ایرنا - دومین كارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران با حضور معاون وزیر كشور، استانداران همدان و كرمانشاه و اعضای ستاد بحران شش استان غربی كشور در همدان برگزار شد.