دانشگاه فردوسی مشهد روز سه شنبه در گزارشی این استادان را دكتر سید محمدعلی رضوی استاد گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشكده كشاورزی و دكتر محمدصال مصلحیان استاد گروه آموزشی ریاضی محض دانشكده علوم ریاضی این دانشگاه اعلام كرد.
بنا بر این گزارش معیار انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها است لذا پژوهشگرانی كه توانسته اند با تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند بر اساس ارزیابی ISI در گروه نخبگان علمی برتر دنیا قرار می گیرند.
دكتر سید محمدعلی رضوی دارای 200 مقاله JCR ,ISI , ISC و 47 مقاله در مجلات Q1 می باشد و سردبیری دو مجله ISC، عضویت در هیات تحریریه دو مجله ISI، ارائه مقاله در 95 همایش داخلی و خارجی و انجام 35 طرح پژوهشی داخل و خارج دانشگاهی است.
وی همچنین به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1393 و مولف برتر این دانشگاه در سال 1386 انتخاب شد.
دكتر محمدصال مصلحیان نیز دارای 180 مقاله می باشد كه 130 عنوان آن با درجه JCR و H-index 17 و سه مقاله وی در پایگاه scopus دارای بیش از 100 استناد است.
از سوابق اجرایی وی عضویت در كمیته اجرایی انجمن ریاضی ایران برای 9 سال و مدیریت قطب علمی آنالیز روی ساختارهای جبری است.
دانشگاه فردوسی مشهد سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز با بیش از شش دهه قدمت هم اكنون 25 هزار دانشجو دارد كه حدود دو هزار و 500 نفر آنها در مقطع دكترا و حدود شش هزار نفر در مقطع كارشناسی ارشد و بقیه در مقطع كارشناسی مشغول تحصیل هستند.
بیش از 700 نفر عضو هیات علمی در دانشگاه فردوسی مشغول فعالیت هستند كه 650 نفر آنان مدرك پی.اچ.دی یا رتبه استادی و پروفسوری دارند.
واحد بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد نیز تاكنون 500 دانشجوی دكترا و 800 دانشجوی كارشناسی ارشد جذب كرده است.
1922/1858
مشهد - ایرنا - دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس داده های منتشره در پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز(ISI) در زمره یك درصد دانشمندان و نخبگان علمی برتر جهان قرار گرفتند.