دکتر محمد کافی روز پنجشنبه به مناسبت روز خبرنگار با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مشهد افزود: باید از این توانمندی رسانه ای ایرنا به عنوان یک فرصت بهره گیری کرد تا دانشگاه بیش از پیش نقش اجتماعی فرهنگی و فعالیتهای علمی خود را در سطح افکار عمومی جامعه تشریح نماید.
وی در ادامه به زمان دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۲۸ و جایگاه آن به عنوان سومین دانشگاه پرسابقه در ایران نیز اشاره و بیان کرد: امسال مراسم بزرگداشت هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود و امیدواریم رسانه ها بازوی ارتباطی دانشگاه با جامعه در همه عرصه ها و همچنین انعکاس این رویداد باشند.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: باید در تعامل یا رسانه ها و در چارچوب نظامی برنامه ریزی شده اخبار دانشگاه به تمام مخاطبان با تخصصهای مختلف در سطح جامعه رسانده شود.
وی گفت: دانشگاه فردوسی می کوشد در چارچوب فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی ۱۳ دانشکده، هفت پژوهشکده و ارتباط با شرکتهای دانش بنیان در راستای وظایف تعریف شده خود در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی گام بر دارد.
دانشگاه فردوسی مشهد در قالب فعالیت دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی و هفت پژوهشکده ۸۰۶ عضو هیأت علمی و ۲۸ هزار و ۳۸۰ دانشجو دارد.
این دانشگاه هماکنون در پردیسی به وسعت ۲۲۵ هکتار با فضای سبز چشمگیر و گسترده دایر است. دانشگاه فردوسی مشهد سال ۱۳۹۶ به عنوان دومین "دانشگاه سبز کشور" در نظام رتبهبندی بینالمللی معرفی شد.
همچنین هزار و ۷۵۰ دانشجوی خارجی از ۲۰ کشور جهان در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تحصیل هستند و بر این اساس در رتبه نخست جذب دانشجویان خارجی در میان دانشگاههای ایران قرار دارد.
۲۰۳۰/۱۹۲۲
نظر شما