به گزارش ايرنا، مجيد ابهري روز سه شنبه درهمايش سازمانهاي مردم نهاد درشهركرد كه با عنوان 'مبارزه با موادمخدر تجلي مشاركت مردم و دولت' افزود: امروز سمنها و تشكلها مردم نهاد يك شمشير دولبه هستند كه بايد اين تشكلها به خوبي شناسايي و از ظرفيت آنها استفاده شود.
وي با بيان اينكه هم اكنون هفت هزار تشكل و سمن مردم نهاد با سرمايه آمريكا فعال شده است اظهاركرد: اين تشكلها در قالب تشكلهاي مردمي و سمنهاو سازمانهاي غيردولتي فعال هستند كه بايد از بين اين سمنها، به سمت هدفمندكردن اين نهادها حركت كنيم.
ابهري در خصوص جنگ نرم و ابزار جنگ نرم گفت: در جنگ نرم از شگردهاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي استفاده شده است.
وي افزود: شيوهاي و ابزار اجتماعي جنگ نرم، شبكه هاي ماهواره اي و نرم افزارهايست كه درتلفن همراه نصب شده و هم اكنون در دسترس افراد قرار دارد.
عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي افزود: مديريت اين شبكه ها از جمله واتس آپ، تلگرام، ايستاگرام، وايبر وتانگو در دست موصاد اسراييل است كه اين سازمان در كشورهاي مختلف اسلامي بويژه ايران درحال عضوگيري و سليقه سنجي است كه با استفاده از شبكه ها ابزارشناسي مي كند و افراد را شناسايي و در پروفايل اطلاعات و عكس هاي آنها را برمي دارد.
ابهري اظهار كرد: از طريق همين نرم افزارها موصاد سال گذشته نزديك به 300جاسوس سازماندهي كرده است.
وي گفت: درجنگ نرم برخلاف جنگ سرد از تفنگ و توپ خبري نيست و دشمن آرام و خزنده با ابزار روز جلو مي آيد و از داخل ما را متلاشي مي كند و ابزار آن شبكه هاي ماهوراه اي است به قصد تخريب بنيان خانواده ايجاد شده است.
اين آسيب شناس اجتماعي گفت: برخي تشكلها ريشه در سازمان سيا دارد و بودجه آنها از طريق اين سازمان تامين مي شود كه بايد اين تشكلها ارزيابي و پالايش شوند .
وي گفت:در ارزيابي تشكلها بايد معلوم شود كه اين سازمانها و تشكل هاي مردم نهاد با چه هدف و بودجه، سرمايه و اعضاي، چه دستور كاري به خصوص در دانشگاها و دبيرستان ها فعاليت مي كنند.
به گزارش ايرنا، همايش سازمانهاي مردم نهاد درشهركرد با عنوان سازمانهاي مردم نهاد با عنوان 'مبارزه با موادمخدر تجلي مشاركت مردم ودولت' امروز در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد.
7360/ 6014/
شهركرد - ايرنا - مدرس دانشگاه شهيد بهشتي و آسيب شناس اجتماعي گفت: فعاليت تشكل و سازمانهاي مردم نهاد در كشور بايد هدفمند شود.