۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۲۲:۴۵
کد خبر: 81751535
T T
۰ نفر
دستگاه هاي اجرايي ملزم به اجراي تصميمات شوراي فرهنگ عمومي هستند

اردبيل-ايرنا- امام جمعه و رئيس شوراي فرهنگ عمومي پارس آباد گفت: دستگاه هاي اجرايي مكلف و ملزم به اجراي دقيق مصوبات شوراي فرهنگ عمومي هستند.

به گزارش ايرنا، سيد سعيد رشادي امروز دوشنبه در چهارمين جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان با محوريت 'فرهنگ سازي مناسب در آداب عزاداري ماه محرم و تعزيه خواني' افزود: شوراي فرهنگ عمومي شهرستان، بالاترين و تاثيرگذارترين نهاد تصميم‌ساز و تصميم‌گير درباره فرهنگ است از اين روي دستگاه ها و نهادها بايد براي اجرايي شدن مصوبات اين شورا اهتمام جدي داشته باشند.
وي با بيان اينكه اين شورا به لحاظ حضور و عضويت مسوولان رده بالا، به عنوان برترين و اثرگذارترين مرجع و نهاد فرهنگي شهرستان محسوب مي شود، از اعضاي شوراي فرهنگ عمومي منطقه خواست به صورت فعال در جلسات حضور داشته باشند.
وي با بيان اينكه تصميمات بسيار مهمي در اين شورا اتخاذ مي شود، اضافه كرد: اجراي اين مصوبه ها در تحول و پويايي فرهنگ عمومي، ترويج آداب و سنن پسنديده و تعالي جامعه بسيار اثربخش است.
رشادي، رعايت شئونات و شعاير اسلامي و خرافه زدايي از آيين هاي عزاداري ماه محرم الحرام را از توصيه ها و تاكيدات ائمه معصومين (ع) ذكر و بيان كرد: عزاداري هاي عاري از هرگونه بدعت و خرافه تاثيرات معنوني و اجتماعي زيادي دارد.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي پارس آباد، با بيان اينكه آيين هاي عزاداري امام حسين(ع) در بسياري از كشورهاي دنيا برگزار مي شود، گفت: بسياري به واسطه ي همين عزاداري ها و آيين هاي ماه محرم به دين مبين اسلام گرويده اند.
وي به اشاره به تلاش دشمنان براي مخدوش كردن چهره اسلام و مسلمانان اظهار كرد: با وجود آنكه بيش از يك ماه به محرم مانده، دشمنان به خصوص يهوديت و صهيونيسم تبليغات منفي خود را براي تخريب عزاداري ها و ترويج قمه زني و برخي خرافات شروع كرده اند.
وي با تاكيد بر نظارت جدي بر شبيه خواني ها، اظهار كرد: شبيه خواني ها نبايد سليقه اي و آميخته به خرافات و به دور از واقعيات باشد.
فرماندار پارس آباد نيز با بيان اينكه موفقيت شوراي فرهنگ عمومي در گرو فعال بودن اعضاي آن است، گفت: اين شورا بايد ضمن بررسي آسيب ها و تهديدهاي حوزه فرهنگ، مصوبات را اولويت بندي كند.
مهدي احمدي با اشاره به تاثيرات معنوي آيين هاي محرم ، اظهار كرد: بايد تزيين هاي نامتعارف، بدعت ها، مراسم زايد و خرافه و شيوه هاي ناصحيح مداحي از عزاداري ها حذف شود.
وي برپايي تكايا و حسينيه ها در جوار مساجد و ايستگاه هاي صلواتي بدون مجوز را از آسيب ها و آفات عزاداري دانست و بر ساماندهي گروهها و دستجات عزاداري، تكايا و حسينيه ها در ماه محرم تاكيد كرد.
وي با بيان اينكه عزاداري ها نبايد رنگ و بوي دولتي داشته باشد، ادامه داد: مردمي بودن مراسم عزاداري و حضور خودجوش اقشار مختلف جامعه سبب زنده ماندن و ماندگاري نهضت عاشورا بوده است.
7121/6016