با ایجاد صنایع تبدیلی به رشد درآمد بهره برداران انگور استان كمك شود

یاسوج - ایرنا - معاون عمرانی استاندار كهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت چشمگیر این استان در تولید انگور، گفت: باید با ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری محصول باغ های انگور علاوه بر ارزش افزوده به رشد درآمد بهره برداران انگور استان كمك شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، پژمان نیك اقبالی عصر پنجشنبه در آیین افتتاح نخستین جشنواره استانی انگور در شهر سی سخت مركز شهرستان دنا افزود: انگور تولیدی كهگیلویه و بویراحمد نیازمند معرفی هر چه بیشتر به مردم نقاط مختلف كشور است و باید اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
وی بیان كرد: انگور جزو قابلیت های مهم كهگیلویه و بویراحمد برای كمك به توسعه همه جانبه آن است اما هنوز به طور مطلوب و شایسته در كشور شناسانده نشده است.
نیك اقبالی اظهار كرد: یكی از ایرادهای مهم در كهگیلویه و بویراحمد آن است كه در معرفی ظرفیت های این استان از سوی متولیان امر كوتاهی می شود كه به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
وی عنوان كرد: برگزاری این جشنواره اقدامی مناسب و ارزشمند برای شناساندن روزافزون انگور تولیدی كهگیلویه و بویراحمد به مردم سایر نقاط كشور است و باید همه ساله تداوم یابد.
نیك اقبالی ابراز داشت: در صورت امكان سعی خواهد شد این جشنواره سال های آینده به طور ملی در شهر سی سخت مركز شهرستان دنا برگزار شود.
فرماندار دنا نیز در این آیین، گفت: این جشنواره با عنوان 'یاقوت سحرانگیز دنا' به مدت دو روز ادامه دارد و زمان برگزاری آن نیز از ساعت 17 عصر تا 20 شب است.
علی تاج امیری معرفی فرآورده های تبدیلی میوه انگور، شناساندن آداب و رسوم، قابلیت ها، جاذبه های گردشگری، صنایع دستی و طبیعت گردی و توانمندی های باغی كهگیلویه و بویراحمد و شهر سی سخت را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره اعلام كرد.
وی افزود: در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از صنایع دستی و محصولات باغی كهگیلویه و بویراحمد و شهر سی سخت برپا می شود.
تاج امیری بیان كرد: برگزاری كارگاه آموزشی و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری از دیگر برنامه های این جشنواره است.
كهگیلویه و بویراحمد افزون بر سه هزار و 400 هكتار باغ انگور دارد و سالانه نیز بیش از 32 تن محصول انگور در این استان تولید و به بازار عرضه می شود.
شهر سی سخت مركز شهرستان دنا در 35 كیلومتری یاسوج مركز كهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
7535/6162