۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱:۰۱
کد خبر: 81841561
T T
۰ نفر
فرماندارشاهرود:اشتغال دغدغه اول مسوولين شهرستان است

شاهرود- ايرنا- فرماندار شهرستان شاهرود گفت: با اينكه امسال برگزاري دو انتخابات مهم درپيش است و بخش عمده اي از وقت و كار مسوولين متوجه آن است، با اين وجود اشتغال جوانان مهم ترين نگراني مسوولين شهرستان است.

به گزارش ايرنا، سيد محمدرضا هاشمي روز دوشنبه در نشست كارگروه اشتغال شرق استان سمنان كه در شاهرود برگزار شده بود ، افزود: مسوولين به نگراني اول خانواده ها كه اشتغال فرزندان آنهاست، واقف بوده و براي كم كردن اين نگراني همه توان خود را مصروف اين امر كرده اند.
معاون استاندار سمنان پيگيري اشتغال جوانان را هم پاي اموري مهم مانند تامين امنيت خواند و گفت: تلاش مي شود براي جوانان در هر منطقه اي كه ساكن هستند، ايجاد اشتغال شود تا از مهاجرت آنها براي كاريابي و مشكلات احتمالي ناشي از آن جلوگيري گردد.
هاشمي همچنين حفظ وضعيت موجود اشتغال و نيز فعاليت كارخانه ها و كارگاهها را از ديگربرنامه هاي اصلي مسوولان خواند و گفت:براي حمايت و تقويت سرمايه گذاري ، رفع مشكلات و تسهيل امور سرمايه گذاران بايد با قدرت و دقت عمل كرد.
فرماندار شاهرود، ايجاد اشتغال پايدار در روستا ها را با فعال كردن تعاوني ها بسيار مهم خواند و گفت: اشتغال خانگي راهكار مناسبي براي برون رفت از وضعيت فعلي است كه با سرمايه هاي اندك نيز شدني است.
هاشمي با بابيان اينكه اكنون بيش از 40 هزار دانشجو در اين شهرستان مشغول تحصيل هستند ،تصريح كرد: بايد براي اشتغال اين افراد از هم اكنون تدبير كرد.
معاون استاندار سمنان بخشي نگري را يكي از مشكلات مبتلابه برخي از دستگاههاي اجراي بيان كرد و گفت:با بكارگيري همه ظرفيت هاي استان و شهرستان ها اقدامات بسيار مهمي قابل انجام است كه از هدر رفت منابع نيز جلوگيري خواهد كرد.
هاشمي توانمنديهاي شرق استان سمنان در جلب گردشگر را بسيار حايز اهميت خواند و گفت: برنامه ريزي درست در اين بخش مي تواند دغدغه اشتغال جوانان را تا سالها برطرف كند.
وي به توليدات صنايع دستي متنوع و ارزشمند روستاييان اين منطقه هم اشاره كرد و گفت: اين دست ساخته ها از چنان بازار خوبي برخوردار است كه در نوروز 94 در پي احداث يك بازارچه موقت براي مسافران، 7ميليارو500ميليون ريال از اين آثار هنري به فروش رفت.
وي پيگيري براي ايجاد بازارچه دائمي در حوزه گردشگري را ضرورتي اجتناب ناپذير خواند و تاكيد كرد،
اشتغال خانگي روستايي پايدار باعث كاهش مهاجرت روستاييان به شهر ها شده، حاشينه نشيني ،آسيب هاي اجتماعي ،طلاق ، بيكاري و اعتياد به ميزان بسيار زيادي كم خواهد كرد.
وي با بيان اينكه بايد همدلي و همزباني بين مردم و مسوولان بيشتر از گذشته باشد ، ادامه داد: انعطاف در مسير قانون و تفسير قانون به نفع مردم مشكلات حوزه هاي مختلف را كاهش مي دهد.
معاون استاندار سمنان ادامه داد : ميزان اشتغال در شرق استان سمنان نسبت به غرب و مركزاين استان كمتر است و لذا بايد همه مسوولان و سرمايه گذاران ضمن همكاري كار ارزشمندي در اين عرصه انجام دهند.
فرماندار شاهرود،شركت هاي تعاوني را يكي از مهمترين راه هاي ايجاد اشتغال پايدار و وارد كردن مردم به توسعه استان دانست و گفت: پارسال تعداد چهار هزار و 452 نفر جوياي كار در اين شهرستان ثبت نام شدند كه از اين تعداد يكهزار و 629 نفر زن و بقيه مرد بودند.
هاشمي با ذكر اينكه،از اين تعداد يك هزار و 126 نفر به كار گيري شدند ، ادامه داد : امسال هم دو هزار و 430 نفر جوياي كار ثبت نام شدند كه يكهزار و 646 نفر مرد و بقيه زن هستند .
وي تاكيد كرد: تعداد افراد به كار گيري شده در اين مدت يك هزار و 113 نفر است كه 756 نفر را مردان تشكيل مي دهند.
سرپرست هماهنگي امور اقتصادي استانداري سمنان هم در اين نشست گفت: حدود 40 درصد اعتبارات بخش كشاورزي استان سمنان براي شرق اين استان در نظر گرفته شده است.
مهدي سلامتي با بيان اينكه، سرمايه گذاري در صنعت گردشگري با تسهيلات با نرخ بالا سازگاري ندارد، تاكيد كرد: مخاطبان اين صنعت ناچارند با ظرفيت هاي بومي و حداقل امكانات فعاليت كنند.
مديراجرايي طرح تكاپو استان سمنان هم در اين نشست گفت: 70 برنامه عملياتي براي سه سال آينده استان سمنان طراحي شده است.
محمد اسكندري افزود: اين برنامه ها مشاركت بيشتر بخش خصوصي و حمايت جدي بخش دولتي را مي طلبد.
وي تاكيد كرد: مديريت،كارشناسان و موثرين هر منطقه براي توسعه و رشد منطقه خود ، درخواست ها را تبديل به طرح و پروژه كنند تا در آن منطقه عملياتي و اجرايي شود.
در اين نشست تخصصي مدير كل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان سمنان ،معاون فرمانداران شهرستان هاي دامغان و ميامي ،تني چند از مسوولان استاني و شرق استان سمنان به بحث و بررسي مشكلات و راههاي رفع آن پرداختند.
7358/6167