گلچهره محمدی روز دوشنبه در نشست کارگروه ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار به میزبانی فرمانداری شاهرود، افزود: رتبه نخست در تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و مشاغل خانگی استان سمنان متعلق به شاهرود است.
وی بدون اشاره به رقم تسهیلات اختصاص یافته، افزود: نزدیک به ۵۰ درصد نرخ بیکاری در استان سمنان در ارتباط با زنان خانهدار است.
وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار روستایی و مشاغل خانگی به بهبود سطح معیشت و رفاه زنان خانهدار و همچنین ارتقای سطح زندگی شهروندان کمک میکند.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری شاهرود با اشاره به راه اندازی نمایشگاه دائمی عرضه صنایع دستی در شاهرود یادآور شد: این اقدامات به صورت مستقیم در اشتغالزایی برای زنان خانهدار و تولیدکنندگان صنایع دستی تأثیر بالایی دارند.
وی همچنین یکی از شاخصههای مربوط به اشتغال پایدار و کاهش بیکاری را بیمه تأمین اجتماعی و بیمه اجباری کارآفرینی عنوان کرد و گفت: بر اساس آمار بازدید از کارخانههای تولیدی و راستیآزمایی از جذب تسهیلات اشتغال که در شهرستان انجام شده، بیمه اجباری کارآفرینی در اسفند ۹۷ رشد خوبی داشت.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری شاهرود، از کاهش قرارداد موقت در بهار ۹۸ هم خبر داد و گفت: رسیدن به اشتغال پایدار نتیجه تلاش همه ادارهها و سازمانها است و ایجاد بازارچه فروش صنایع دستی موجب کامل شدن این زنجیره میشود.
وی، عملکرد تمام دستگاهها و ادارهها را در بهبود وضعیت رفاهی و استفاده از سرمایهها و ظرفیتهای شهرستان شاهرود امری بسیار مهم عنوان کرد.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری شاهرود گفت: برای ایجاد بازارچه نیاز به نماینده جهت هماهنگی با افراد، ادارهها و متقاضیان است.
در این نشست مقرر شد تا ۲۰ مرداد اسامی کسانی که در بازارچه فروش صنایع دستی مشغول فعالیت هستند منتشر شود.
از مجموع بیش از ۲ هزار صنعتگر شاهرودی حدود یکهزار و ۵۰۰ هنرمند از بانوان در ۴۲ رشته مانند نمدمالی، نقش اندازی، بافت گلیم و دست بافتههای سنتی، سفال و سرامیک، قلم زنی مس و رشتههای دیگر فعالیت دارند.
همچنین مقرر شد شرکت تعاونی توسعه و عمران شاهرود مسوولیت بازارچه فروش صنایع دستی را برعهده گیرد.
۷۳۵۹/۶۱۰۳/۶۱۰۳