به گزارش روز سه شنبه ايرنا ايوب ميرشاهي در نشست نظارت بر حمل دام و فرآورده هاي آن از استان، اظهار داشت: لازم است هماهنگي بيش از گذشته بين رانندگان و شركت هاي حمل و نقل با اداره كل دامپزشكي در خصوص دريافت مجوز بهداشتي براي حمل دام، فرآورده هاي دامي و طيور صورت گيرد، زيرا اين موضوع با سلامت و امنيت غذايي جامعه در ارتباط است.
در اين نشست كه نمايندگان دستگاه هاي مرتبط از جمله دامپزشكي و تشكل هاي صنفي بخش حمل و نقل كالاي استان و پليس راه حضور داشتند، بر دريافت بارنامه براي جابجايي دام و فرآورده هاي دامي، هماهنگي با استان هاي همجوار در خصوص افزايش كنترل، تاكيد درج كد رهگيري مجوز دامپزشكي در بارنامه، صدور بارنامه براي دام منوط به أخذ مجوز بهداشتي دامپزشكي تاكيد شد.
ساماندهي ناوگان شاغل در بخش حمل و نقل محمولات دامي، تشكيل نشست كارشناسي با حضور كشتارگاه هاي صنعتي و اتحاديه مرغداران استان، اعمال قانون و نظارت موثر بر ضوابط حاكم بر جابجايي محموله هاي دامي و نيز هدايت ناوگان فاقد بارنامه به اداره كل حمل و نقل به منظور بررسي قانوني موانع توسط پليس راه، كنترل كارت هوشمند رانندگان هنگام صدور مجوز دامپزشكي مورد تأكيد اعضاي نشست براي اجرا قرار گرفت.
از سوي ديگر مسئول قرنطينه اداره كل دامپزشكي گلستان در مصاحبه با خبرنگار ايرنا گفت: اكنون يكهزار و 780 دستگاه كاميون و كاميونت داراي مجوز از اين اداره كل در حوزه جابجايي دام زنده و فرآورده هاي خام دام در استان فعاليت دارند.
علي اصغر ميرافضلي افزود: صدور مجوز براي فعاليت كاميون و كاميونت در حوزه حمل دام زنده يكساله و فرآورده خام دام، 6 ماه است.
طبق گزارش جهادكشاورزي گلستان، اين استان سه ميليون و 800 هزار واحد دامي با توليد سالانه 532 هزار تن فرآورده هاي خام را دارد و در برخي از توليدات دامي از جمله شير، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و عسل رتبه هاي برتر را در ميان استان هاي كشور به خود اختصاص داده است.
استان گلستان واقع در شمال ايران يك ميليون و 850 هزار نفر جمعيت دارد و از شمال با كشور تركمنستان، از غرب با مازندران، از شرق با خراسان شمالي و از جنوب با استان سمنان همسايه است.
6204/1648
گرگان - ايرنا - معاون حمل و نقل و پايانه هاي گلستان گفت: حمل دام و طيور زنده و فرآورده هاي خام دامي از اين استان فقط با مجوز اداره كل دامپزشكي امكان پذير است.