احمد باقري روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در سال زراعي جاري 31 هزار و 500 هكتار زراعت غلات آبي و ديم شامل 19 هزار هكتار گندم و 12 هزار و 500 هكتار جو در اراضي كشاورزي اين شهرستان وجود دارد كه به منظور جلوگيري از كاهش كيفيت آنها كار مبارزه باسن غلات از هم اكنون آغاز شده است.
وي اضافه كرد: در اين راستا تعداد هشت شبكه مراقبت فعال و 21 اكيپ از كارشناسان آماده نظارت بر عمليات مبارزه با سن غلات هستند كه در مراحل مختلف با همكاري كشاورزان كار سن زدايي را انجام مي دهند.
باقري با بيان اينكه ميزان بارش پائيز سال گذشته و همچنين بارشهاي اخير بر ميزان افزايش توليد تاثير گذار خواهد بود افزود: در سال زراعي جاري پيش بيني مي شود از مجموع كشتهاي غلات شهرستان 60 هزار تن گندم و 30 هزار تن جو برداشت شود كه در مقايسه با سال گذشته افزايش خواهد داشت.
مدير جهاد كشاورزي نهاوند با درخواست از كشاورزان براي همكاري در اجراي طرح مبارزه با سن غلات اضافه كرد: از آنجا كه با گرم شدن هوا سن مادري به تدريج از كوه به مزارع حمله مي كند و مزارع مورد تهديد قرار مي گيرد لذا مبارزه با اين پديده نياز به عزم همگاني دارد كه در اين زمينه از كشاورزان انتظار مي رود در صورت مشاهده سن در مزارع براي بازديد كارشناسان، كارشناسان ناظر و مروجان مراتب را به اطلاع مسئول مراكز خدمات و يا مديريت جهاد كشاورزي برسانند.
شهرستان نهاوند به علت آب و هواي مناسب و بارش هاي جوي مطلوب يكي از قطب هاي اصلي كشاورزي استان همدان است كه در توليد چندين محصول از جمله چغندر قند مقام اول را در استان و كشور دارا ست.
در شهرستان نهاوند 75 هزار اراضي قابل كشت وجود دارد كه 50 هزار هكتار آن زير كشت انواع محصولات زراعي و باغي قرار مي گيرد .
نهاوند با دارا بودن جمعيتي بالغ نزديك به 200 هزار نفر در 105 كيلومتري جنوب همدان قرار دارد.
7525/6993
مبارزه باسن غلات در 31 هزار و 500 هكتار از مزارع نهاوند آغاز شد
۱۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۲۴
کد خبر:
82016518
نهاوند – ايرنا – مدير جهاد كشاورزي نهاوند گفت: به منظور حفظ و رويش محصولات با كيفيت غلات كار مبارزه با سن غلات و همچنين مبارزه با علفهاي هرز در سطح بيش از 31 هزار هكتار از مزارع غلات آبي و ديم نهاوند آغاز شد.