۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۴
کد خبر: 82062455
T T
۰ نفر
افزايش كشفيات مواد مخدر در كردستان و لزوم مشاركت مردم براي مقابله

سنندج- ايرنا- افزايش 21درصدي كشفيات مواد مخدر در استان كردستان در سال گذشته نشان دهنده حجم بالاي هجمه دشمنان در توزيع اين بلاي خانمان سوز است و مقابله و مبارزه جدي با مواد مخدر مشاركت هرچه بيشتر مردم را مي طلبد.

به گزارش خبرنگار ايرنا در دومين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان با حضور قائم مقام ستاد هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كشور و استاندار كردستان در سنندج بر حضور و مشاركت مردم در راه مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد تاكيد شد و اعضاي شورا اعلام كردند اقدامات فعلي در اين حوزه متناسب با سطح هجمه ها نيست.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان در اين جلسه با اعلام افزايش 21درصدي كشفيات مواد مخدر در سال گذشته در كردستان اين رقم را يك هزار و 249 كيلوگرم اعلام كرد و گفت: در قالب انجام چهار عمليات در اين ارتباط چهار هزار و 174نفر دستگير و 25باند نيز متلاشي شد كه آمار دستگيرشدگان نيز رشد هفت درصدي را نشان مي دهد.
سليم كريمي دستگيري 400 خرده فروش، ساماندهي 85 محله و پاكسازي و تخريب 23مكان مخروبه محل تجمع معتادين و توزيع كنندگان را از جمله ديگر اقدامات در زمينه مبارزه با مواد مخدر در كردستان دانست و از اعضاي شوراي هماهنگي و به ويژه نيروي انتظامي در اين زمينه قدرداني كرد.
او همچنين گفت: اكنون در حوزه درمان در استان كردستان 59 مركز غيردولتي هشت هزار و 659 معتاد را زير پوشش دارند و هزار و 450 معتاد نيز در 14 مركز دولتي مراحل ترك اعتياد خود را دنبال مي كنند.
رئيس كميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر سنندج نيز بيكاري و پايين بودن ميزان درآمد سرانه مردم كردستان را تهديد بزرگي براي جوانان اين استان در گرايش آنها به مواد مخدر و اسيب هاي ديگر اجتماعي دانست و گفت: مسوولان بايد توجه جدي به اين مقوله داشته باشند و راهكارهايي براي ايجاد اشتغال و افزايش ميزان درآمد مردم ارائه دهند.
سيدبهاء الدين حسيني همچنين كردستان را استاني فرهنگي دانست و افزود: زمينه و بستر فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي در استان وجود دارد كه اجراي برنامه هايي در اين دو حوزه مي تواند به افزايش نشاط اجتماعي و جلوگيري از گرايش جوانان به سمت ناهنجاري هاي اجتماعي موثر باشد.
مديركل بهزيستي كردستان نيز در اين جلسه خواستار افزايش ميزان اعتبارات حوزه پيشگيري از اعتياد كردستان شد و گفت: از نظر ميزان اعتبارات حوزه پيشگيري، كردستان استان آخر كشور است.
سيد صباح قريشي همچنين تاكيد كرد بايد شرايط مساوي در زمينه پيشگيري براي استان ها در نظر گرفته شود.
او بر تقويت وحمايت بيشتر از تشكل هاي مردم نهاد نيز تاكيد كرد و پيشنهاد داد از تشكل هاي فعلي حمايت شود و ديگر مجوزي براي تشكل هاي غيردولتي در زمينه اعتياد داده نشود.
ضياپور معاون امور ورزش اداره كل ورزش و جوانان كردستان نيز در اين جلسه بر تقويت وحمايت از ورزش به خصوص ورزش هاي بومي و محلي و روستايي تاكيد كرد و گفت: سرمايه گذاري در حوزه ورزش مي تواند جامعه را سالم نگه دارد.
امين مرادي مدير حوزه هنري كردستان نيز در اين جلسه كردستان را قطب فيلمسازي كشور دانست و بر حمايت از فيلم سازان و هنرمندان در جهت انجام كارهاي فرهنگي در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.
دكتر اماني مدير مركز مشاوره دانشگاه كردستان نيز خواستار توجه بيشتر به مقوله پژوهش و تحقيق در حوزه مبارزه با مواد مخدر شد و از مسوولان خواست با حمايت از پژوهشگران و محققان استان كردستان به آنان فرصت بررسي آسيب هاي اجتماعي و ارائه راهكارهاي علمي براي مقابله با آن را بدهند.
3033/1904