۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۳
کد خبر: 82063500
T T
۰ نفر

ستاری: فرهنگ نخبه پروری را باید در كشور توسعه دهیم

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۳
کد خبر: 82063500
ستاری: فرهنگ نخبه پروری را باید در كشور توسعه دهیم

تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: فرهنگ نخبه پروری را باید در كشور توسعه دهیم تا از این طریق شاهد پیشرفت های بزرگی در بخش های مختلف باشیم.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، سورنا ستاری روزجمعه در مراسم اختتامیه مسابقه دانش آموزی فیلم كوتاه نور ابن هیثم افزود: كارمند بودن افتخار نیست بلكه هنر در این است كه كارآفرین باشیم.
وی با اشاره به اینكه با حس بچه پولداری نمی شود كارآفرین و خلاق بود، اظهار كرد: وقتی به این باور برسیم كه سرمایه این مملكت بچه های آن هستند نه نفت، گاز و معدن؛ به سمت پیشرفت و تعالی حركت خواهیم كرد.
ستاری با اشاره به اینكه اگر به باور نرسیم، اصلاح نخواهیم شد، بیان كرد: حدود 30 میلیون جوان و حدود 5 میلیون دانشجو سرمایه آینده این ممكت هستند و ما در دولت یازدهم سعی می كنیم به این سمت حركت كنیم تا این باور را در جامعه نهادینه كنیم.
معاون علمی وفناوری رئیس جمهوری، اقتصاد خلاق را آینده ساز كشور دانست و گفت: آینده كشور در نفت و گازش نیست بلكه در نیروهای انسانی و مغزهای متفكر آن است و ما این هدف مهم را پیگیری می كنیم.
ستاری به تعداد شركت های دانش بینان در كشور اشاره كرد و گفت: بیش از 2 هزار شركت دانش بنیان در كشور داریم كه زمینه پیشرفت و افتخار كشور را فراهم خواهند كرد.
وی با اشاره به اینكه كودكان این سرزمین باید نوآوری و اعتماد به نفس را فراگیرند اظهار كرد: ما به عنوان معلمین مسئول هستیم به كودكان اجازه دهیم خلاق باشند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: هر چند ما به طور یقین به دنبال توسعه پژوهش سراهای دانش آموزی هستیم اما موقعی موفق خواهیم شد كه بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری كند.
وی به همكاری نزدیك با وزارت آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: ما در معاونت علمی همكاری نزدیكی با این مجموعه داریم كه طرح شهاب و پژوهش سراها از جمله آنها هستند و ما توجه بیشتری به حوزه های دانش آموزی خواهیم داشت.
مهدی صفاری نیا دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی(ص) نیز گفت: جایزه مصطفی(ص) از جمله اقدامات این پارك فناوری پردیس است كه قرار شد به صورت دوسالانه به برترین های حوزه های علم و فناوری جهان اسلام اعطا شود.
رئیس پارك فناوری پردیس اظهار كرد: این جایزه از بین دو میلیارد مسلمان در جهان اسلام به پنج نفر از محققان برتر اعطا می شود. اولین دوره برگزاری این جایزه در دی ماه سال 94 به دو نفر از افراد برجسته اعطا شد.
وی افزود: نشریه معتبر علمی «ساینس» جایزه مصطفی (ص) را نوبل اسلامی كه از سوی ایران برگزار می شود، می داند.
رئیس پارك فناوری پردیس با اشاره به مسابقه دانش آموزی نور ابن هیثم خاطر نشان كرد: این مسابقه اولین رویداد دانش آموزی جایزه مصطفی (ص) به شمار می رود و امیدواریم كه تا 30 سال دیگر برندگان این مسابقه در آینده مفتخر به دریافت جایزه جهانی مصطفی (ص) شوند.
به گفته وی، این جایزه به افرادی اعطا می شود كه خدمت و عشق به مردم و وطنشان را در راستای پیشرفت های علمی سر لوحه كار خود قرار داده اند.
علمی ** 1201 **1569
۰ نفر