۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰:۲۴
کد خبر: 82074551
T T
۰ نفر
استاد استرالیایی: عدالت ترمیمی به آموزه های اسلامی نزدیكتر است

مشهد- ایرنا- استاد دانشگاه ملی استرالیا گفت: عدالت ترمیمی به آموزه های اسلامی بسیار نزدیكتر از آموزه های غربی است.

به گزارش ایرنا پروفسور 'جان بریث ویت' عصر شنبه در پیش همایش بین المللی پیوند عدالت ترمیمی و پیشگیری از جرم در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: همه اساس عدالت ترمیمی بر این استوار است كه ناتوان سازی افراد آخرین راه حل باشد چنانكه در احكام اسلامی نیز سخت ترین مجازاتها در آخرین مرتبه قرار دارد.
وی اظهار كرد: آموزه های اسلامی با ساز و كارهای خود، همانند بخشش و توبه، برای این است كه انسانها، بهترین خود خویش را به نمایش بگذارند.
وی با اشاره به اینكه عدالت ترمیمی به عوامل زیربنایی جرم و اختلاف كیفری می پردازد، گفت: این عدالت رویكردی همه جانبه به جرم و پیشگیری از آن دارد.
وی تصریح كرد: عدالت ترمیمی برای همه مشكلات راه حل ندارد و باید با استفاده بهینه از آموزه های عدالت كیفری تكمیل شود.
استاد دانشگاه ملی استرالیا با بیان اینكه عدالت ترمیمی تفسیری رادیكال از عدالت كیفری است، گفت: در این نوع ازعدالت ما با مسوولیت پذیری فعالی كه نگاه به آینده دارد، روبه رو هستیم و اهمیت آن در حل مشكل، زمانی بیشتر احساس می شود كه فلسفه طرفین دعوی یكسان نباشد.
عدالت ترمیمی، پیشگیری از تكرار جرم و بزه دیدگی را از مجرای دستیابی به درك و شناختی عمیق نسبت به ریشه های جرم و اختلاف، جلب مشاركت جوامع محلی در حل و فصل دعاوی و تاكید بر ارزشهای فرهنگی مبتنی بر صلح و سازش را دنبال می كند.
7507/5132