به گزارش ايرنا حجت الاسلام علي مقبلي روز چهارشنبه در جشن نسيم مهر ويژه حمايت از خانواده زندانيان نيازمند با بيان اينكه زندان به عنوان يك واقعيت تلخ در جوامع مختلف وجود دارد افزود: زندان پديده جديد و نوظهوري در جامعه نيست و در قبل از انقلاب نيز وجود داشته است.
وي ادامه داد: تفاوت زندان در جامعه ما با جوامع غيراسلامي در اين است كه نظام زندانباني اسلامي بنا بر انتقام گرفتن از زنداني نيست.
حجت الاسلام مقبلي ادامه داد: بايد به خانواده زنداني در كنار نگاه جديد بر مبناي آموزه هاي اسلامي به زندانيان نيز توجه ويژه كرد.
وي خاطرنشان كرد: يكي از مهمترين نيازهاي زندانيان و خانواده هاي آنها، حمايت هاي مادي است و مراكز حمايتي بايد به كمك اين افراد بيايند.
وي مسائل اقتصادي را عامل مهمي در بروز تخلف و جرم از سوي افراد دانست و گفت: براساس تحقيق علمي انجام شده در استان كرمان، از مجموع 700 زنداني داراي بيش از دو سابقه ورود به زندان، 68 درصد به دليل مسائل اقتصادي تكرار جرم داشته اند.
حجت الاسلام مقبلي گفت: نامگذاري روز پنجم خردادماه به عنوان روز حمايت از خانواده زندانيان به منظور جلب توجه خيران و نهادهاي حمايتي به ارائه كمك هاي مادي و معنوي به خانواده مددجويان زندان ها انجام شده است.
وي بر توجه ويژه به فرزندان زندانيان تاكيد كرد و گفت: مسئولان بايد كمك هاي مادي، معنوي و فرهنگي به خانواده زندانيان را همواره مد نظر قرار دهند.
انجمن حمايت زندانيان استان كرمان، خانواده 300 مددجوي زندان هاي استان كرمان را زير پوشش دارد.
پنجم خردادماه به عنوان روز حمايت از خانواده زندانيان نامگذاري شده است.
7440/3029
رئيس اداره فرهنگي اداره كل زندان هاي كرمان:
شخصيت آسيب ديده زندانيان بايد بازسازي شود
۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹
کد خبر:
82087806
كرمان - ايرنا - رئيس اداره فرهنگي اداره كل زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي استان كرمان با تاكيد بر اينكه دين اسلام مي گويد نگاه به زنداني نبايد تحقيرآميز باشد گفت: بايد كمك كرد شخصيت آسيب ديده زندانيان بازسازي شود.