به گزارش خبرنگار ايرنا، در اين كارگاه يك روزه كه سه شنبه برگزار شد سرپرست مديريت معماري و شهرسازي اداره كل راه و شهرسازي لارستان با اشاره به وجود بناها و بافتهاي ارزشمند در دل شهرهاي لارستان با پيشينه بسيار كهن و نيز معماري منحصر به فرد آنها به دليل شرايط آب و هوايي منطقه، لزوم آگاهي مسئولان و حرفهمندان در خصوص اين بناها را مورد تأكيد قرار داد.
سلمان مهرابي گفت: در بيشتر موارد مداخله و برخورد نامناسب با بافتهاي فرسوده شهري سبب آسيبهاي جدي و حتي نابودي اين بناها ميشود.
وي بهبود و منطبق ساختن بافتهاي ناكارآمد شهرستان با نيازهاي امروز و بازسازي و نوسازي مناسب آنها بهويژه در شهر لار را يكي از اهداف كارگاه مذكور عنوان كرد و افزود: مسئولان و كارشناسان بايد با ويژگيهاي اين بافتها و فضاها آشنا شوند تا بتوانند در برخورد با آنها به درستي عمل كنند و همه شرايط اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي شهر را در نظر بگيرند.
دكتر محمد حسين پور عضو هيئت علمي دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز، مهندس سيد حميد اشرفي رئيس شركت عمران و مسكن سازان فارس و مهندس مجتبي ملكيان مدير شهرسازي دفتر تسهيلگري بافت تاريخي فرهنگي شيراز مهمانان ويژه كارگاه آموزشي بافتهاي كارآمد و بازآفريني شهري از تئوري تا عمل بودند كه طي چند سخنراني به تبيين اهداف علمي كارگاه پرداختند.
7371/ 1876
شيراز- ايرنا- كارگاه آموزشي بافت هاي كارآمد و بازآفريني شهري از تئوري تا عمل در سالن اجتماعات اداره كل راه و شهرسازي لارستان برگزار و اين موضوع بررسي شد.