به گزارش ايرنا از روابط عمومي كميته امداد كردستان، قنبر موسي نژاد در جلسه اي كه با حضور نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي و مديران ستادي و اجرايي كميته امداد استان در سنندج برگزار شد افزود: بيمه اجتماعي مددجويان جزو خدمات اين نهاد به مخاطبين است.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ بيمه هاي اجتماعي در جامعه بسيار ضعيف است، اظهار كرد: اين موضوع از دلايل ايجاد فقر در جامعه است كه در اين راستا چاره انديشي و ارائه راهكار توسط مسئولين ذي ربط را مي طلبد.
به گفته وي هم اكنون از 14 هزار مورد بيمه مشاغل در استان، شش هزار مورد مربوط به مددجويان تحت پوشش كميته امداد هستند كه تعدادي از اين افراد را زنان سرپرست خانوار تشكيل كي دهند.
مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) كردستان اظهار كرد: در سال 94 تعداد 71 خانوار از زنان سرپرست به سن بازنشستگي رسيدند كه در حال حاضر مستمري بگير تامين اجتماعي هستند و از چرخه امداد خارج شده اند.
وي يكي از ديگر مشكلات مددجويان كه جزو دغدغه هاي مهم اين قشر ضعيف هست را مشكل مسكن نام برد كه جهت رفع موانع سر راه اين مشكل، پيگيري و همراهي نمايندگان مجلس را مي طلبد تا در اين راستا چاره اي انديشده شود.
موسي نژاد ادامه داد: در سال 93 تعداد 88 مورد سهميه مسكن مددجويي به استان كردستان اختصاص يافت كه در سال 94 به دو برابر افزايش يافت و در كل مبلغ 19 ميليارد ريال در اين راستا كمك شد.
وي در پايان پيگيري حل مشكلات مددجويان و اقشار ضعيف جامعه را از طريق نمايندگان خواستار شد و افزود: اميدواريم با همراهي و همكاري همه مسئولين شاهد كاهش تعداد مددجويان و محرومين در استان و سراسر كشور باشيم.
نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه گفت: كار و خدمت در كميته امداد و ارائه خدمت به محرومين از افتخارات نظام است و كار در اين نهاد جزو عبادات محسوب مي شود.
سيد مهدي فرشادان با بيان اينكه محرومين سال هاي سال است كه همواره يار و ياور نظام و انقلاب بوده اند، افزود: ما هم وظيفه داريم در كنار محرومان و اقشار ضعيف جامعه باشيم كه اين كار رويكرد خاص خود را مي طلبد.
وي ادامه داد: اشرافيگري و حقوق هاي نجومي و رفاه، قرابتي با نيازمندان و محرومين ندارد و اين افراد هيچ وقت به فكر محرومين نخواهند بود.
وي اظهار كرد: خدمت در نهاد مقدس كميته امداد كه بنيانگذار آن امام راحل و ادامه دهنده آن مقام معظم رهبري است و خدمت به محرومين و نيازمندان از جمله مهمترين افتخارات مسئولين و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است و امروز همه ما به اين خدمت افتخار مي كنيم.
نماينده مردم شهرستان هاي سنندج، كامياران و ديواندره در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه عملكرد كميته امداد امام خميني (ره) متمايز از ساير دستگاه ها است افزود: ايتام و افرادي كه تحت حمايت كميته امداد هستند آينده ساز مملكت هستند لذا در كنار خدماتي كه به اين افراد ارائه مي شود بايد نسبت به حفظ كرامت اين عزيزان اهتمام شود.
وي بيان كرد: خدمت به محرومين حزب و جناح نمي شناشد و عملكرد ما در خدمت به محرومين و نيازمندان جامعه بايد به دور از تعصبات حزبي و گروهي باشد كه در اين راستا كميته امداد حضرت امام (ره) جهاد گونه به نيازمندان ارائه خدمت مي دهد.
فرشادان ادامه داد: به عنوان وكلاي مردم مطالبات و مشكلات كميته امداد امام (ره) در سراسر كشور را از طريق مجلس شوراي اسلامي پيگيري مي كنيم تا براي خدمت به محرومين موانع رفع و در اين راستا تسهيل ايجاد شود.
وي افزود: هر برنامه اي كه جهت تقويت خدمات كميته امداد لازم باشد از طريق مجلس به عنوان پيشنهاد مطرح و پيگيري مي كنيم تا اين اقدامات سبب ساز حل مشكلات مددجويان شود.
7348/6108
سنندج- ايرنا- مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) كردستان گفت: هم اكنون شش هزار مددجوي تحت پوشش اين نهاد در سطح استان تحت پوشش بيمه اجتماعي هستند كه تعدادي از اين افراد را زنان سرپرست خانوار تشكيل مي دهند.