۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۸
کد خبر: 82189214
T T
۰ نفر
بسياري ازمنابع دانشگاهي كشاورزي با اقليم ايران سازگار نيست

شيراز- ايرنا- مسئول مركز مطالعات و تحقيقات حوزه نمايندگي ولي فقيه در وزارت جهاد كشاورزي گفت: بسياري از محتواهاي كتب و منابع اصلي كشاورزي كه در دانشكده هاي كشاورزي تدريس مي‌شود با اقليم و آب و هواي ايران سازگاري ندارد.

حجت‌الاسلام سيدعلي حسيني يكشنبه در همايش امنيت غذايي كشاورزي و اقتصاد مقاومتي با تاكيد بر آموزه‌هاي رضوي در جهرم افزود:
براي پيشرفت در زمينه كشاورزي بايد به الگوهاي بومي و محلي توجه داشت و بعضي از مطالب مرتبط در اين باره در تمدن اسلامي ما بيان شده است.
طراح و عضو هيئت امناي دانشنامه اسلامي كشاورزي محيط زيست و منابع طبيعي با اشاره به لزوم تغيير الگوي كشت در شهرستان جهرم به علت بحران آب اظهار داشت:يكي از مشكلات آب، عدم تبيين فقهي كشاورزي است.
وي ادامه داد: روايات فراواني از امام رضا عليه السلام در خصوص كشاورزي و منابع طبيعي نقل شده است.
حجت الاسلام حسيني گفت: مهمترين مولفه اقتصاد مقاومتي در زمينه كشاورزي استفاده از نيروهاي متخصص و انقلابي كشاورزي است.
مشاور رئيس سازمان بسيج مهندسين كشاورزي با تاكيد بر ضروت فرهنگ سازي در زمينه ترويج كشاورزي و استفاده بهينه از منابع آب و خاك بيان داشت: سازمان بسيج مهندسين كشاورزي از جمله نهادهاي بابركت و انقلابي است كه مي‌تواند نقش بسيار مهمي در شكوفايي و ارتقاي كشاورزي داشته باشد و مسئولين بايد در اين زمينه به نيروهاي متخصص و متعهد اين سازمان انقلابي توجه جدي داشته باشند.
عليرضا صحراييان معاون استاندار فارس و فرماندار ويژه جهرم نيز در اين همايش با اشاره به ظرفيت هاي بيشمار كشاورزي شهرستان جهرم اشاره داشت: مهمترين مسئله در زمينه مسائل كشاورزي و آب، بحث فرهنگ سازي است و بايد به اين مساله اهتمام جدي شود.
وي با اشاره به اين كه در شهرستان جهرم اقدامات خوبي در زمينه اصلاح الگوي كشت شده است بيان داشت: ما بايد به مساله آب مثل نفت، نگاه استراتژيك داشته باشيم.
7369 / 1876