به گزارش ايرنا، مشاور شركت تدبير شهر روز چهارشنبه در جلسه بازسازي محلات حاشيه اي و فرسوده سقز در سالن اجتماعات شوراي سقز افزود: اين طرح توسط وزارت راه و شهرسازي اجرا مي شود و تحقيقات و برنامه راهبردي آن بر مبناي شاخص هاي فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي تهيه شده است.
بيژن كلهرنيا افزود: از لحاظ تاريخي بازار و مركز شهر سقز به عنوان اولويت اول، از نظر محدوده منفصل شهري 'تازه آباد' به عنوان اولويت نخست و از لحاظ بهسازي و نوسازي 'بهارستان'در اولويت قرار گرفته است.
امين وفادار، نايب رييس و سخنگوي شوراي شهر هم بيان كرد: توانمندسازي محلات شهري و رفع مشكلات حاشيه ها بايد مورد اهتمام جدي همه دستگاه هاي اجرايي باشد.
وي تصريح كرد: بايد با مشاركت مردم و تشكيل كارگروه ويژه، توسعه ناكارآمد محلات را بررسي و اهدافي محقق شود كه منجر به فرسودگي مجدد محلات نشود.
معاون عمراني فرماندار سقز هم اظهار اميدواري كرد انتخاب سقز به عنوان پايلوت، نمونه و الگويي موفق در منطقه باشد و با حمايت تمامي دستگاه هاي اجرايي بتوان اين شهر را به شهري پيشرفته و توسعه يافته تبديل كرد.
صابر زارعي با بيان اينكه براي اتمام پروژه هاي نيمه تمام شهر سقز 9 هزار ميليارد ريال بودجه و اعتبار نياز است، خواستار جذب سرمايه گذاري بخش خصوصي و مشاركت مردمي در اتمام طرح و پروژه ها شد.
ضياالدين نعماني شهردار سقز نيز با اشاره به مشكلات محله هاي تازه آباد و قوخ گفت: بايد از طريق تهيه طرح، پروژه و مطالعات كارشناسي شده براي اين محلات، اعتبارات دولتي و مردمي جذب كرد.
باقي رحمانپور رييس شوراي شهر سقز هم خواستار در اولويت قرار گرفتن ايجاد زيرساخت ها در محلات شد.
محمد كياني، مسئول كمسيون فرهنگي شوراي شهر سقز نيز تصريح كرد: در اين طرح بايد پروژه هايي را مطرح كرد كه قابليت اجرايي و عملياتي داشته باشند.
سردار دوغي يكي ديگر از اعضاي شوراي سقز هم خواستار تسريع در اجراي طرح بازآفريني محلات شهر شد.
سقز در 190 كيلومتري شمال غربي سنندج واقع شده است.
7249/1904
سقز در ليست 10 شهر كشور جهت بازسازي محله ها و محدوده شهري قرار گرفت
۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴
کد خبر:
82201901
سنندج- ايرنا- شهر سقز در ليست 10 شهر كشور جهت بازسازي محله ها و محدوده شهري قرار گرفت.