به گزارش ايرنا، محسن صالحي نيا روز چهارشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه در چهارمحال و بختياري افزود: تكميل و بهره برداري از دو هزار واحد توليدي كه داراي افزون بر 60 درصد پيشرفت فيزيكي باشد، از مهمترين برنامه هاي وزارت صنعت ،معدن و تجارت قرار دارد.
وي ،از ثبت نام 16 هزار واحد صنعتي كشاوريزي و صنايع تبديلي كشاورزي در سامانه پايش وضعيت واحدهاي توليدي اين وزارتخانه خبر داد و گفت: از اين تعداد تاكنون سه هزار و 800 واحد توليدي به بانك هاي عامل معرفي و به طور ميانگين هر واحد 11 ميليارد ريال تسهيلات دريافت كرده است.
صالحي نيا تأكيد كرد: رونق توليد، افزايش صادرات، كاهش بيكاري، بالا رفتن اشتغال و بهبود فناوري از مهمترين اهداف پايش وضعيت واحدهاي توليدي و تلاش براي رفع مشكلات اين واحدها به شمار
مي رود.
معاون وزير صنعت ،معدن و تجارت گفت:سهم بخش صنعت و معدن از تسهيلات نظام بانكي كشور در سال گذشته 31 درصد بود كه اين سهم در چهار ماهه نخست سال جاري به 30 درصد رسيده و پيش بيني مي شود تا پايان امسال به 37 درصد برسد.
معاون امور صنايع وزير صنعت معدن و تجارت عنوان كرد:استفاده از ظرفيت هاي پسابرجام در قراردادهاي مختلف بين المللي را در رونق توليد نقش مستقيم خواهد داشت.
وي اظهار كرد:افزايش سرمايه گذاري خارجي، استفاده از نيروي متخصص خارجي به منظور تسريع در اجراي زيرساخت ها و مشاركت بخش خصوصي مي تواند در اين زمينه مؤثر باشد.
صالحي نيا، در خصوص سياست كلي وزارت صنعت معدن و تجارت براي توسعه صنعت چهارمحال و بختياري گفت:توسعه اين استان به موازات كشور پيش مي رود و گروه هاي صنعتي، فلزي، شيميايي و پتروشيمي از اولويت هاي مورد نظر براي توسعه صنعتي استان است.
معاون امور صنايع وزير صنعت معدن و تجارت در خصوص وضعيت نساجي كشور، جايگاه ايران در صنعت نساجي را مطلوب و همتراز كشورهاي ديگر دانست و افزود:نساجي كشور مي تواند به عنوان توليدي نمونه در دنيا پيشرو و مطرح باشد.
وي تصريح كرد:البته برخي واحدهاي نساجي كشور فرسوده است و به علت اين كه نوسازي و بازسازي نشده اند با مشكلاتي مواجه اند.
صالحي نيا گفت:رونق در نساجي ايران باعث افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاري، رشد اقتصادي و دستيابي به ارزش افزوده مناسب مي شود.
وي ظرفيت كشور در بخش توسعه پتروشيمي و صنايع پائين دستي و جانبي آن را مطلوب ارزيابي و اظهار كرد:با توجه به قابليت هاي منطقه اي اجراي طرح هاي صنعتي در مناطق مختلف مورد بررسي قرار مي گيرد.
رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت چهارمحال و بختياري نيز از راه اندازي نخستين صنعت كرپ كشور در اين استان خبر داد.
سيد نعيم امامي در اين نشست گفت: با راه اندازي اين طرح همه مراحل توليد مواد اوليه تا توليد چادر مشكي و پارچه در اين استان انجام مي شود.
وي بر آغاز عمليات اجرايي نخستين صنعت كرپ كشور در چهارمحال و بختياري تا پايان سال جاري در بهرام آباد شهرستان شهركرد اشاره و تأكيد كرد:با بهره برداري از اين طرح ظرفيت توليد چادر مشكي استان از 10 ميليون متر مربع به 20 ميليون متر مربع افزايش مي يابد.
معاون امور صنايع وزير صنعت معدن و تجارت در اين نشست به منظور صدور مجوزهاي لازم براي راه اندازي نخستين صنعت كرپ كشور در چهارمحال و بختياري و تأمين منابع مورد نياز از محل اعتبارات و تسهيلات صندوق توسعه ملي، بانك ها و وزارتخانه قول مساعد داد.
7362/2097
شهركرد – ايرنا – معاون امور صنايع وزير صنعت معدن و تجارت گفت: بهره برداري از دو هزار طرح و واحد صنعتي در دستوركار اين وزارتخانه قرار گرفته است.