علی مویدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در گرگان افزود: ما به سه قشر و طبقه اصلی جامعه یعنی جوانان، خانواده و به ویژه دانش آموزان به دلیل آینده ساز بودن آنان در توسعه و پیشرفت كشور توجه ویژه داریم و در این راستا از طریق تعامل با آموزش و پرورش در صدد پیشگیری از مصرف و جلوگیری از نفوذ مواد افیونی بین دانش آموزان هستیم.
وی اظهار داشت: در بحث تعامل و ارتباطاتی كه با آموزش و پرورش داریم، امیدواریم معلمان، مربیان، مدیران و اولیاء دانش آموزان نیز با ما هم مسیر شوند تا زمینه های دسترسی به مواد مخدر در محیط های آموزشی از بین برود.
مویدی با اشاره به تاكید رهبر معظم انقلاب در خصوص مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر و نیز دستور رییس جمهوری در این زمینه، یادآور شد: عمل به این موضوع مهم از اولویت های كاری ستاد مبارزه با مواد مخدر است و در سال جاری كه 'اقدام و عمل' نیز نام گرفته ؛ شاهد اقدامات برجسته تری در حوزه پیشگیری خواهیم بود.
قائم مقام دبیر كل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: دیگر تمركز ما در سال جاری زدن (مبارزه و دستگیری) عناصر اصلی وارد كننده و توزیع كننده مواد مخدر بویژه در مرزهای شرقی كشور است كه تاكنون توفیقات و موفقیت های خوبی داشته ایم و بنا داریم این روند را با جدیت بیشتری ادامه دهیم.
وی به دستگیری یكی از عناصر بزرگ قاچاق مواد مخدر در مرزهای شرقی كشور نیز اشاره كرد و گفت: نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی پلیس كار و تلاش بسیاری را برای دستگیری این گزینه انجام داده بودند و بالاخره موفق شدند چندی پیش این عامل موثر در ورود و توزیع مواد افیونی را شناسایی و دستگیر كنند.
مویدی با یادآوری اینكه فرد دستگیر شده یكی از عناصر اصلی ترانزیت مواد مخدر به كشور بود، افزود: دستگیری این قاچاقچی ضربه مهلكی به مافیای بزرگ مواد مخدر بویژه در شرق كشور محسوب می شود.
وی همچنین گفت: با درایت و هوشیاری نیروهای مبارزه با مواد مخدر میزان كشفیات انواع مواد افیونی در سطح كشور طی پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با 15 درصد افزایش به بیش از 300 تن رسید.
قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور، روی آوری قاچاقچیان به استفاده از مرزهای آبی برای ترانزیت مواد افیونی را نیز مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: قاچاقچیان مواد مخدر همیشه در حال تغییر روش و تاكتیك هستند و ما نیز تلاش می كنیم با كارهای اطلاعاتی، شناسایی و اشراف پلیسی؛ مسیرهای متعدد را برای آنان ناامن كنیم.
مویدی یادآور شد: هر چند مبارزه با مافیای مواد مخدر از راه دریا سخت است اما مبارزه با آن جزو اولویت ها است و در این ارتباط استان هرمزگان اولویت كاری ما محسوب می شود.
به گفته وی براساس آمارهای موجود حدود یك میلیون و 350 هزار نفر معتاد در كشور وجود دارند كه 60 هزار نفر آن متجاهر هستند.
وی در خصوص جاذبه مرزهای استان گلستان برای قاچاقچیان ترانزیت مواد مخدر از شرق به غرب گفت: این محور یكی از راه های اصلی مواد مخدر از گذشته برای ما محسوب می شده است و هم اكنون هم توجه جدی به آن را در دستور كار داریم.
3014/6203
پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان در صدر برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر
۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴
کد خبر:
82210340
گرگان - ایرنا - قائم مقام دبیر كل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان از جمله برنامه هایی است كه با اولویت و در صدر كارهای این ستاد قرار دارد.