لیلا واثقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ارزش پرونده های ارسالی به بانك های استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید را بیش از میزان تسهیلات پیش بینی برای این خطه شمالی كشور اعلام كرد.
وی سهم تسهیلات استان از محل اعتبارات رونق تولید را چهار هزار و 700 میلیارد ریال عنوان كرد.
این مسوول اقتصادی استانداری مازندران گفت كه تاكنون 90 واحد تولیدی صنعتی و كشاورزی استان موفق به دریالت تسهیلات رونق تولید شده اند و 410 پرونده دیگر در نوبت هستند .
واثقی میزان تسهیلات پرداختی به 90 واحد تولیدی حوزه صنعت و كشاورزی را افزون بر 800 میلیارد ریال اعلام كرد.
به گفته وی ، در مجموع تاكنون كمتر از 20 درصد از تسهیلات رونق تولید سهم مازندران از سوی بانك ها به تولیدكنندگان بخش صنعتی و كشاورزی داده شد.
واثقی گفت كه در مجموع سه هزار و 850 واحد صنعتی و صنایع تبدیلی كشاورزی در مازندران برای دریافت تسهیلات رونق تولید نام نویسی كردند كه یكهزار و هفت متقاضی حوزه صنعتی و 2 هزار و 546 واحد صنایع تبدیلی كشاورزی هستند.
وی اضافه كرد : تاكنون 56 واحد صنعتی و 44 واحد صنایع تبدیلی كشاورزی تسهیلات رونق تولید را در مازندران دریافت كرده اند .
مدیركل اموراقتصادی استانداری مازندران دلیل پائین بودن میزان تسهیلات پرداختی رونق تولید در استان را سخت گیری بانك ها ، صدور بخشنامه های محدود كننده از سوی مدیران عامل بانك ها به بانك های استانی، بدهی معوقه ، چك های برگشتی و شفاف نبودن اوراق مالی واحدهای صنعتی اعلام كرد.
وی شفاف نبودن برنامه بسته حمایتی رونق تولید و خروج از ركود برای مدیران بانك ها را هم علت دیگری برای پایین بودن میزان پرداختی این تسهیلات به متقاضیان دانست.
واثقی گفت : در روزهای اخیر با پیگیری مدیریت ارشد استان ، پرداخت تسهیلات رونق تولید از سوی بانك ها سرعت بیشتری گرفته است .
** كندی پرداختی تسهیلات به واحدهای مشكل دار صنایع تبدیلی از سوی بانك كشاورزی
مدیركل دفتراموراقتصادی مازندران همچنین گفت كه در شرایط فعلی پرداخت تسهیلات رونق تولید در بانك كشاورزی استان به كندی انجام می شود و این عاملی برای ته جدولی شدن مازندران در آمار پرداختی شده است .
واثقی توجیه نبودن مدیران بانكی از جمله بانك كشاورزی را در پرداخت تسهیلات رونق تولید از دلایل اصلی كندی در پرداخت ها دانست.
حدود چهار هزار واحد صنعتی در مازندران فعال است و حدود 61 هزار نفر نیز در این واحدهال اشتغال دارند. طبق گزارش اداره كل صنعت، معدن و تجارت مازندران در ركود اقتصادی سال های اخیر حدود 30 درصد از واحدهای صنعتی دارای 10 كارگر به بالای استان با مشكل مالی مواجه شدند.
6982/1654
پرونده 410 واحد صنعتی مازندران منتظر امضای طلایی مدیران بانك ها
۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۵۰
کد خبر:
82230198
ساری-ایرنا- مدیركل دفتر امور اقتصادی استانداری مازندران گفت كه 500 فقره پرونده واحدهای تولیدی صنعتی استان برای دریافت تسهیلات رونق تولید به بانك های استان ارسال شد.