به گزارش ايرنا داود سلمانپور يكشنبه در نشست صبحانه سالم به مناسبت روز جهاني غذا با بيان اينكه افزايش توليد مواد غذايي مصنوعي و فست فود در كشور موجب افزايش گرايش مردم به مصرف اين نوع غذاها شده افزود:مصرف اين نوع غذاها سلامت افراد را تهديد مي كند.
وي توليد محصول سالم را لازمه سلامت جامعه دانست و گفت: سلامت هر فرد ارتباط مستقيم با مواد غذايي دارد كه مصرف مي كند لذا بايد در مصرف مواد غذايي دقت كرد چرا كه شاخص خود مراقبتي توجه و دقت در مصرف غذايي است.
سلمانپور اظهار كرد:موضوع غذا و توليد مواد غذايي سالم كه به سلامت افراد ارتباط مستقيم دارد مسئله اي فراتر از يك وزارتخانه است و نيازمند تلاش همه دستگاههاي اجرايي است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول گفت:اگر بخواهيم از صف بلند بيماري ها بكاهيم بايد با پرهيز از مصرف غذاهاي مصنوعي و فست فود ، در تغذيه خود تغيير كيفي ايجاد نماييم.
وي در ادامه به تشريح ويژه برنامه هاي هفته جهاني غذا در اين شهرستان پرداخت و گفت: برپايي نمايشگاه صنايع غذايي شمال خوزستان و تجليل از صنايع غذايي برتر منطقه از جمله برنامه هاي اين هفته در دزفول مي باشد.
24 مهرماه به عنوان روز جهاني غذا نامگذاري شده است.
6068/
خبرنگار: باقر ابراهيمي **انتشار دهنده: محمدعلي فريدپناه
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول:
زنگ خطر مصرف بي رويه غذاهاي مصنوعي در كشور به صدا در آمده است
۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۰۷
کد خبر:
82268534
دزفول - ايرنا - معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول گفت: زنگ خطر مصرف بي رويه غذاهاي فست فودي و مصنوعي در كشور به صدا در آمده است.