به گزارش ايرنا، فتاح محمدي روز شنبه در نشست شوراي هماهنگي ايثارگران كهگيلويه وبويراحمد در ياسوج اظهار داشت: نحوه جذب و بكارگيري فرزندان شاهد و ايثارگر بر اساس ماده 21 قانون جامع خدمات رساني ايثارگران نيز به صراحت تاكيد شده است.
وي ادامه داد: مطابق ماده 2 اين قانون تمامي دستگاه هاي اجرايي و شركت هاي دولتي مكلفند حداقل 25 درصد از نيازهاي استخدامي و جايگزيني نيروهاي خروجي خود را از خانواده هاي معزز شهدا، جانبازان و ايثارگران تامين كنند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد افزود: فرزندان شهيد، جانبازان 25 درصد به بالا، خواهران و برادران شهيد نيز براساس اين ماده قانوني در اولويت هستند.
محمدي با بيان اينكه اجراي اين ماده قانوني در بسياري از دستگاه هاي اجرايي كهگيلويه و بوير احمد رعايت نشده است،خواستار نظارت دقيق و بيشتر از سوي نهادهاي نظارتي از جمله بازرسي استانداري اين استان در اين راستا شد.
وي اظهار كرد: بدون شك تمكين نكردن و كوتاهي دستگاه ها از اين ماده قانوني تمرد محسوب شده و با مديران و نهادهايي كه در اين زمينه كم كاري كنند برخورد قانوني و قاطع صورت خواهد گرفت.
وي يادآور شد: دغدغه اشتغال فرزندان شاهد و ايثارگر تنها يك مطالبه و پاسخ به نياز چندخانواده نيست بلكه كمك به يك فرهنگ و راهبرد ماندگار محسوب مي شود كه همه افراد جامعه در تحقق آن موظف هستند.
وي تاكيد كرد: البته نگاه و رويكرد به موضوع اشتغال و اينكه بكارگيري افراد تنها از طريق دولت و دستگاه هاي دولتي باشد نيز بايد تغيير كند.
معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمداظهار كرد: دولت نيز در اين راستا خود را موظف مي داند كه زمينه و شرايط لازم را براي فرصت هاي شغلي فراهم كند و افراد جامعه از جمله ايثارگران نيز با استفاده از اين فرصت ها و دريافت تسهيلات بتوانند براي خود شغل ايجاد كنند.
محمدي كم توجهي و همكاري نكردن برخي نهادها در تامين زمين و بودجه لازم در ساخت مجتمع فرهنگي ،تفريحي و رفاهي ايثارگران را يادآور شد و گفت: سازمان امور ايثارگران كشور بيش از 27 ميليارد ريال براي ساخت اين مجتمع را تقبل كرده است.
وي تصريح كرد: اين در حالي است كه كل ميزان اعتبار مورد نياز براي تكميل و ساخت اين مجمع حدود30ميليارد ريال است.
وي همچنين از اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان خواست تا در اسرع وقت زمين مورد نياز براي ساخت يك اردوگاه تفريحي و فرهنگي در يكي از شهرهاي ياسوج يا سي سخت را تامين كند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران كهگيلويه وبويراحمد نيز گفت: يكي از مطالبات و خواسته هاي جدي جامعه ايثارگران و فرزندان شاهد ايثارگر استان ايجاد اشتغال است.
سيد مصطفي مهدي اظهار داشت: هم اينك 2هزار و 948 نفر از فرزندان شاهد و ايثار اعم از خانواده هاي معزز شهدا، جانبازان بالاي 25 درصد، خواهر وبرادر شهيد و ايثارگران اين استان با تحصيلات بالا بيكار هستند.
وي تصريح كرد: 145 نفر از اين افراد فرزندان شاهد، 2 هزار و 400 نفر فرزندان جانبازان بالاي 25 درصد و مابقي نيز خواهر و يا بردار شهيد هستند.
خبرنگار:حميد جهان** انتشار دهنده:حسينعلي راشكي
3016/8005
معاون استانداركهگيلويه وبويراحمد:
كوتاهي برخي دستگاه ها در بكارگيري فرزندان شهدا پذيرفتني نيست
۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۴۳
کد خبر:
82285622
ياسوج -ايرنا- معاون سياسي و امنيتي استاندار كهگيلويه و بويراحمد تاكيد كرد: كوتاهي و سهل انگاري برخي دستگاه هاي اجرايي اين استان در زمينه بكارگيري و جذب فرزندان شاهد و ايثارگر كه نارضايتي اين خانواده ها را به دنبال داشته قابل توجيه و پذيرفتني نيست.