به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی اداره كل تامین اجتماعی استان مركزی، علیرضا امیری در حاشیه نشست تشكلهای كارگری و بازنشستگی با مدیران تامین اجتماعی استان مركزی در اراك افزود: سازمان تامین اجتماعی حاصل دسترنج بیش از 60 سال كارگران و كارفرمایان است.
وی ادامه داد: مالك اصلی سازمان تامین اجتماعی بیمهشدگان، مستمری بگیران و كارفرمایان هستندو هر گونه دستاندازی به منابع این سازمان مصداق عینی تجاوز به حقالناس است.
رئیس كانون بازنشستگان و مستمری بگیران استان مركزی بیان كرد: مهمترین دغدغه صاحبان این صندوق موضوع ادغام درمان سازمان تامین اجتماعی و الحاق آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی است.
امیری افزود: با تلاشهای صورت گرفته از سوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی، بیمهای و رفاهی در دولت تدبیر و امید به صورت روانتر و با برنامهریزی منسجمتر نسبت به قبل ارایه خدمت دارد و طرح مساله ادغام تنها تجربه ناموفقی خواهد بود و برهم زدگی ثبات نسبی حاكم بر سازمان تامین اجتماعی و نگرانی در بین بیمه شدگان را دامن می زند.
وی افزود: كانون بازنشستگان و مستمری بگیران استان مركزی به نمایندگی از 150 هزار نفر مستمری بگیر تحت پوشش در این استان اعلام میكند ادغام و تغییر ساختار و دستاندازی بر بخشی از منابع سازمان تامین اجتماعی به عنوان خط قرمز بازنشستگان تلقی می شودو با ادغام درمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت و سایر وزارتخانهها به شدت مخالف است.
واحدهای درمان مستقیم مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مركزی شامل بیمارستان های امام خمینی(ره) اراك، شهید چمران ساوه و شازند و همچنین پلی كیلینیك شبانه روزی ابن سینا، درمانگاه های قدس، شماره سه، ساوه، خمین و محلات است.
درمان غیرمستقیم تامین اجتماعی نیز نیز مراكز طرف قرارداد شامل بیمارستان های دولتی و خصوصی، مطب های پزشكان و موسسات درمانی و تشخیصی را شامل می شود.
واحدهای بیمارستانی تامین اجتماعی استان مركزی در مجموع 320 تخت مصوب و 293تخت فعال دارد و 16 درصد تخت های مصوب و 15 درصد تخت های فعال استان متعلق به تامین اجتماعی است.
/6013/1955/خبرنگار: مهدی عظیمی**انتشار دهنده:مژگان حیدری*
اراك - ایرنا- رئیس كانون بازنشستگان و مستمری بگیران استان مركزی گفت: حفظ ساختار فعلی سازمان تامین اجتماعی مطالبه بیش از نیمی از جمعیت كشور است و سیاست تفكیك حوزه درمان تامین اجتماعی و ادغام آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.