فرشيد جهان بين روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: يكي از رسالتهاي كميته امداد ايجاد اشتغال براي مددجويان تحت حمايت است و در اين راستا نخستين مرحله، اجراي طرح استعدادسنجي و شناسايي افراد مستعد اشتغال در ميان مددجويان تحت پوشش اين نهاد است.
وي افزود: طرح استعدادسنجي شغلي از طريق ايجاد يك بانك اطلاعاتي كامل از وضعيت مددجويان شامل اطلاعات جمعآوري شده ميداني، گزارش تحليلي مددكار خانواده، ميزان تحصيلات، مهارت و سوابق كاري انجام مي شود.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني(ره) كردستان گفت: طرح استعدادسنجي از دي ماه سال گذشته در استان با بهره گيري از 66 پرسشگر مجهز به سيستمهاي تشخيص موقعيت جغرافيايي آغاز شده و از اين طريق حدود 38 هزار خانوار با جمعيت 84 هزار و 600 نفر از مددجويان مورد سنجش قرار گرفته اند.
به گفته وي با اجراي اين طرح و بهرهگيري از اطلاعات تحليلي استخراج شده هدفگذاري شده است كه تا پايان سال 96، بيش از 6 هزار شغل بصورت مستقيم و غير مستقيم براي مددجويان استان ايجاد شود.
وي اظهار كرد: همچنين تا پايان سال 96 آموزش شغلي به بيش از 20 هزار نفر از مددجويان مستعد اشتغال داده مي شود و شغلهاي پيشنهادي براي مددجويان مستعد اشتغال بر اساس استعداد و آموزشهاي فردي اين افراد است.
جهان بين اظهار اميدواري كرد: با برنامه ريزي هاي انجام شده و اجراي هدفمند برنامه ها مددجويان تحت پوشش كميته امداد استان توانمند شده و از چرخه حمايتي اين نهاد خارج شوند.
هم اكنون بيش از 53 هزار خانوار كردستاني تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) كردستان بوده و از خدمات و حمايت هاي اين نهاد بهره مند مي شوند.
7348/6108
**خبرنگار: افسانه گلباغي/** اميد بهمني
تا پايان سال 96
بيش از 6 هزار فرصت شغلي توسط كميته امداد در كردستان ايجاد مي شود
۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶
کد خبر:
82333435
سنندج- ايرنا- معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد كردستان گفت: بر اساس هدف گذاري هاي انجام شده تا پايان سال 96 بيش از 6 هزار شغل بصورت مستقيم و غير مستقيم براي مددجويان كردستاني ايجاد مي شود.