به گزارش خبرنگار ايرنا آيت الله حسن عالمي روز چهارشنبه در همايش يك هزار نفري روحانيون، موديان، عاملين و موثرين زكات استان كردستان در سنندج اظهار كرد: عرصه جمع آوري زكات بسيار بيشتر از آن چيزي است كه هم اكنون پرداخت و جمع اوري مي شود از اين رو بايد عوايد، بركات و اثار آن براي مردم تبيين شود.
وي گفت: مردم ما باورمند هستند و بدون شك اگر اطلاع كافي در زمينه بركات اين فريضه الهي داشته باشند آمار ما بسيار بالاتر رفته و تعداد بيشتري از مستحقين از عوايد آن بهره مند مي شوند.
رئيس شوراي زكات كشور افزود: همه مسلمانان و متمكنين تكليف دارند زكات مال خود را بپردازند در اين راستا حكومت نيز وظيفه دارد براي جمع آوري زكات اقدام كرده و از محل درآمد آن مشكلات و مسائل افراد فقير و نيازمند جامعه را برطرف كند.
وي با بيان اينكه زكات منشاء بركات فراواني براي مومنان است اظهار كرد: در زمينه پرداخت زكات بايد فرهنگ سازي هاي بيشتري در جامعه انجام شود و مردم علاقه مند شوند كه هر سال بهتر از گذشته براي پرداخت اين فريضه الهي آماده شوند.
آيت الله عالمي افزود: مردم بايد به اين باور برسند كه پرداخت زكات علاوه بر اينكه نقصاني بر ثروت آنان وارد نمي كند بلكه بر ثروت آنان نيز افزوده خواهد شد و اين مهم نيازمند تبليغ و ترويج هر چه بيشتر در اين رابطه از سوي موديان و عاملان زكات است.
وي با بيان اينكه مردم استان كردستان در زمينه پرداخت زكات در كشور پيشرو هستند و هم اكنون در سطح كشور جزو استان هاي برتر به شمار مي روند اظهار اميدواري كرد: اين امر همچنان استمرار داشته و مردم اين استان بيش از گذشته به سمت اداي اين فريضه الهي تشويق شوند.
در اين آيين از تعدادي از روحانيون، موديان، عاملين و موثرين زكات استان كردستان تجليل شد.
هم اكنون و با خروج بيش از هشت هزار خانوار از چرخه حمايت هاي امداد بيش از 42 هزار خانواده كردستاني تحت پوشش خدمات كميته امداد امام خميني(ره)استان بوده و از خدمات و حمايت هاي اين نهاد بهره مند مي شوند.
7348/1904
**خبرنگار: افسانه گلباغي/**انتشار دهنده: مسعود احمدي
سنندج- ايرنا- رئيس شوراي زكات كشور گفت: عاملان و موديان زكات بايد آثار و بركات پرداخت زكات و نحوه هزينه كرد ان را براي مردم تبيين كنند تا به پرداخت اين فريضه الهي بيشتر ترغيب شوند.