به گزارش ايرنا، قاسم سليماني دشتكي افزود: بررسي هاي لازم به منظور جبران خسارت هاي ناشي از آلودگي نفت سرخون و انديشيدن تدابير لازم براي جلوگيري از بروز حوادث مشابه در اين نشست انجام شد.
وي افزود: وزارت نفت نبايد در جبران خسارت منطقه سرخون و پرداخت خسارت به آسيب ديدگان حادثه كوتاهي كند.
سليماني دشتكي تصريح كرد: وزارت نفت بايد برآورد كامل و پرداخت ميزان خسارت وارده به آب آشاميدني، كشاورزي، محيط زيست و شيلات اين منطقه را در اولويت قرار دهد.
وي يادآور شد: رفع مشكلات كنوني، جلوگيري از بروز حوادث مشابه، تعيين تكليف مشكلات و بررسي كارشناسي، علمي و دقيق مشكلات ناشي از اين حادثه از مهمترين خواسته هاي مردم منطقه است.
استاندار چهارمحال و بختياري اظهار كرد: بدنبال حادثه اخير در لوله انتقال نفت مارون به 58 واحد شيلات، 220 هكتار باغ و 2 هزار و 200 هكتار زمين كشاورزي آسيب جدي وارد شده است.
وي گفت: لوله انتقال نفت مارون در سال هاي 1366، 1390 و 1395 در منطقه سرخون و در سال 1386 در منطقه چلوان از توابع شهرستان سامان دچار حادثه شد و مشكلات زيست محيطي فراواني را در چهارمحال و بختياري به وجود آورد.
سليماني دشتكي تاكيد كرد: وزارت نفت بايد در سريع ترين زمان ممكن نسبت به رفع مشكلات ناشي از اين حوادث و پرداخت خسارت به آسيب ديدگان اقدام كند.
استاندار چهارمحال و بختياري همچنين در نشست با وزير نفت در زمينه گازكشي روستايي و حوزه خدمات اجتماعي اين استان بحث و تبادل نظر كردند.
به دنبال بارندگي هاي اخير خط انتقال نفت خام خوزستان در بخش ميانكوه شهرستان اردل شكست و باعث جاري شدن نفت خام در رودخانه سرخون شد.
شهرستان اردل در سال هاي گذشته به دليل سستي خاك و ناهمواري زمين با رانش زمين مواجه بوده است.
اردل در 95 كيلومتري مركز چهارمحال و بختياري واقع است.
خبرنگار: وحيد رئيسي دهكردي**انتشاردهنده: جهانبخش صفري دهكردي
7362/6021
شهركرد - ايرنا - آلودگي ناشي از شكستگي و نشت لوله خط انتقال نفت خام مارون خوزستان به اصفهان در منطقه سرخون شهرستان اردل عصر دوشنبه در نشست مشترك بيژن نامدار زنگنه وزير نفت و استاندار چهارمحال و بختياري مورد بررسي قرار گرفت.