۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵
کد خبر: 82408008
T T
۰ نفر

46 شركت دانش بنیان در استان گلستان فعال است

۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵
کد خبر: 82408008
46 شركت دانش بنیان در استان گلستان فعال است

گنبدكاووس - ایرنا - رئیس پارك علم و فناوری استان گلستان از فعالیت 46 شركت دانش بنیان در این استان خبر داد و با بیان اینكه تعداد چهار شركت از این نوع، در شرق استان فعال هستند بر ضرورت افزایش تعداد اینگونه شركت ها در این منطقه تاكید كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، موسی حسام روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گنبدكاووس با بیان اینكه پارك علم و فناوری استان گلستان به عنوان سی و سومین پارك كشور در سال 91 فعالیت خود را آغاز كرده است، افزود: برای بسط و گسترش فعالیت های این پارك، مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان در گنبدكاووس تاسیس شده و فعالیت رسمی خود را آغاز كرده است.
وی افزود: در مجموع 93 شركت و هسته فناور در پارك علم و فناوری استان گلستان فعال هستند و 50 محصول تولیدی آنها تجاری سازی شده است كه برخی از از آنها از ارزش افزوده بسیار بالایی برخوردار است.
رئیس پارك علم و فناوری استان گلستان با بیان اینكه شركت های تحت پوشش این پارك در یك سال گذشته از 240 میلیارد ریال تسهیلات برخوردار شده اند، گفت: شركت های فعال در پارك علم و فناوری گلستان از جایگاه مناسبی در سطح بندی كشوری برخوردار هستند و برخی از آنها بویژه در حوزه علوم پزشكی و بیوتكنولوژی جزو 10 شركت برتر در كشور هستند.
در این نشست مدیر مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان كه در گنبدكاووس مستقر است، با تشریح حوزه فعالیت این مركز از فراهم كردن امكانات و زیرساخت های لازم برای توسعه واحدهای فناور و ایجاد زمینه كارآفرینی، حمایت از نوآوری و خلاقیت كارآفرینان، دانش آموختگان دانشگاهی، فناوران و نخبگان مهارتی به عنوان بخشی از فعالیت های این مركز نام برد.
مهدی عمرانی افزود: ایجاد زمینه های لازم برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و محصولات فناورانه، كمك به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان و توسعه شبكه همكاری بین بخش های تحقیقات و محیط كسب و كار از دیگر فعالیت مركز رشد واحدهای فناور شرق استان گلستان است.
به گزارش ایرنا، در نشست شورای اداری گنبدكاووس، معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان نیز در سخنانی بر لزوم اطلاع رسانی خدمات دولت و نظام به مردم و استفاده از ایام دهه فجر برای این منظور تاكید كرد.
عبدالقدیر كریمی افزود: در ایام دهه فجر 175 پروژه عمرانی، اقتصادی و اشتغالزا به بهره برداری رسیده و عملیات اجرایی 28 پروژه دیگر آغاز می شود كه برای آنها در مجموع اعتباری بالغ بر 820 میلیارد ریال صرف یا در نظر گرفته شده است و ایجاد اشتغال برای 307 نفر از جمله پی آمدهای مثبت بهره برداری از پروژ های اقتصادی است.
وی بهره برداری از 52 واحد مسكن مهر با 14میلیارد ریال هزینه را از دیگر پروژه هایی ذكر كرد كه در ایام دهه فجر بهره برداری از آنها آغاز می شود.
فرماندار ویژه گنبدكاووس از اقدام برای تملك زمین موردنیاز برای احداث بیمارستان 800 تختخوابی و نیز مركز جامع درمان سرطان در این شهرستان خبر داد و با بیان اینكه تملك زمین برای این پروژه بزرگ بهداشتی در مراحل آخر قرار دارد، ابراز امیدواری كرد كه با تملك زمین مورد نیاز تا پایان سال جاری، در سال آینده عملیات اجرایی این پروژه بزرگ در گنبدكاووس آغاز شود.
در این نشست امام جمعه گنبدكاووس نیز در سخنانی با تاكید بر اهمیت گرامیداشت آیین های دهه فجر، تصریح كرد: دهه فجر متعلق به انقلاب ونظام است و نباید به آن با دید جناحی نگاه كرد.
حجت الاسلام محمود ترابی خاطر نشان كرد: بازگویی خدمات دولت به مردم در این ایام، در واقع بازگویی خدمات نظام و انقلاب است و همواره باید اهداف و آرمان های بلند انقلاب و امام راحل را كه ایجاد عدالت اجتماعی یكی از مهمترین آنها است، مد نظر داشته باشیم.
آخوند عبدالباسط نوریزاد امام جمعه اهل سنت شهرستان گنبدكاووس نیز در این نشست گفت: انقلاب اسلامی ایران الهام گرفته از موازین دینی و قرآنی است و این انقلاب و عزت ناشی از آن از نعمت های الهی است كه خداوند به ملت ایران ارزانی كرده است .
وی وحدت كلمه و اخلاص عمل امام راحل را كه در همه امور توكل به خدا داشتند، از جمله رموز موفقت انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: امام راحل احیاگر دین در عصر حاضر بود.
شهرستان 360 هزار نفری گنبدكاووس به عنوان دومین شهرستان بزرگ گلستان در شرق این استان واقع است.
1860
انتشار دهنده: تاج محمد شیری