۳ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۰۵
کد خبر: 82439715
T T
۰ نفر
شهردار كرمان: اجراي پروژه هاي عمراني اولويت شهرداري است

كرمان - ايرنا - شهردار كرمان اجراي پروژه هاي عمران شهري، چابك سازي سيستم شهرداري و اقدامات رفاهي در جهت آسايش مردم را از اولويت هاي شهرداري كرمان اعلام كرد.

به گزارش ايرنا علي بابايي روز سه شنبه در نشست هم انديشي شهردار كرمان با اصحاب رسانه در سالن سادات پرديسان قائم كرمان افزود: اجراي پروژه هاي عمراني سطح شهر، چابك سازي سيستم داخلي شهرداري، همچنين اهميت دادن به شهروندان از عناصر اصلي شهر است و مردم بايد با شهرداري هماهنگ باشند تا اقدامات ما مفيد واقع شود.
وي با بيان اينكه اولويت اول فعاليت هاي عمران شهري اتمام پروژه هاي نيمه تمام از دوره هاي قبل است اظهار كرد: تكميل پل سيدي، مدرسه حياتي، بوستان ريحانه، درياچه جنگل قائم، اجراي راستگرد از جمله پروژه هاي نيمه تمامي است كه شهرداري در حال اتمام اين پروژه هاست.
شهردار كرمان با اشاره به انجام پروژه هاي رفاهي براي بانوان گفت: بخشي از بودجه ساخت سومين پارك بانوان شهر كرمان در خيابان شيخ احمد كافي تامين مالي شده و بزودي عمليات اجرايي آن آغاز خواهد شد.
وي افزود: پروژه هاي متعدد عمران شهري با همكاري استانداري، شهرداري و قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء در سطح شهر كرمان آغاز شده است كه از جمله آنها مي توان به تقاطع غير همسطح در چندين نقطه شهر و پروژه ميدان آزادي اشاره كرد كه پروژه ميدان آزادي هم اكنون 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
بابايي به برخي پروژه هاي شهري كرمان كه به ظاهر تعطيل است، اشاره و تصريح كرد: اكنون كار اين پروژه هاي خاتم الانبياء در كارخانه قطعات بتني در حال انجام است و هيچ پروژه اي تعطيل نيست.
وي گفت: پل سيدي نيز كه از سال 90 عمليات اجرايي آن آغاز و مقرر شده بود يك ساله به اتمام رسد، داراي هفت دهنه و پل سنگين و هزينه بري است كه با هماهنگي شوراي شهر مسائل حقوقي آن حل شد و قرارداد پيمانكار را تمديد كرديم.
شهردار كرمان به پروژه ميدان آزادي اشاره كرد و افزود: طبق قرارداد اوليه كه با پيمانكار پروژه ميدان آزادي داشتيم مقرر بود اين پروژه در 10 مهرماه 1396 به اتمام رسد اما استاندار كرمان به دليل ايجاد مشكلاتي در شهر پيگير آن بودند كه اين پروژه تا 22 بهمن ماه سال جاري به بهره برداري رسد اما در اين راستا با مشكلاتي از جمله آب هاي زير سطحي روبرو شديم كه باعث تاخير در اتمام اين پروژه شد.
وي با اشاره به بازگشايي دور ميدان آزادي تا عيد نوروز ادامه داد: پروژه ميدان آزادي 65 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و 6 تملك مهم در خيابان استقلال بود كه پنج مورد تملك شده و مورد آخر نيز به زودي تملك و مسير خيابان استقلال (رفت و برگشت) آزاد مي شود و كار در سمت بهمنيار به سرعت درحال انجام است كه از انتهاي خيابان اقبال دسترسي به ميدان آزادي باز شود.
بابايي گفت: تفاهم با ميراث فرهنگي براي تقاطع گنبد جبليه صورت گرفت و پس از آن مجوزي از اين اداره كل براي كاهش شيب زير گذر اين منطقه گرفته و شيب اصلاح شد.
وي افزود: برنامه ريزي هايي براي احداث پارك هاي مختلف در مناطق 4 گانه شهري كرمان انجام شده و هم اكنون احداث 20 پارك در سطح شهر كرمان در حال اجراست كه تا عيد نوروز 13 پارك در سطح شهر افتتاح مي شود.
شهردار كرمان با بيان اينكه از 21 اسفند سال جاري هر شب يك پارك در منطقه 2 شهرداري كرمان افتتاح خواهد شد خاطرنشان كرد: راه اندازي 2 گرمخانه را در سطح شهر براي افراد آسيب ديده در دستور كار داشته ايم و اكنون با استفاده از پتانسيل هاي موجود توانستيم 2 گرمخانه در سطح شهر احداث كرده كه توسط خيرين اداره مي شود.
وي به بافت تاريخي شهر كرمان نيز اشاره كرد و گفت: توجه جدي به بافت تاريخي كرمان از مهمترين اولويت هاي شهرداري كرمان مي باشد و از 500 هكتار بافت تاريخي شهر كرمان، مقرر شد 150 هكتار آن به محور گردشگري تبديل شود.
وي افزود: 4 دانگ حمام باغ لله متعلق به شهرداري بود و اكنون با خريداري 2 دانگ آن، 6 دانگ باغ لله در تصرف شهرداري مي باشد كه در اين راستا پشت بام اين باغ را به رستوران روباز تبديل كرده ايم و عيد نوروز افتتاح و داخل حمام نيز به مجموعه پذيرايي تبديل خواهد شد همچنين تاكنون 500 ميليون تومان هزينه بازسازي و بهسازي مجموع باغ اتابك كرده ايم تا بتوانيم آن را به فرهنگسرا تبديل كنيم.
بابايي بيان كرد: سه ايستگاه به آتش نشاني اضافه شده و ايستگاه شماره 10 آتش نشاني 15 تا 20 اسفند افتتاح خواهد شد.
وي با بيان اينكه طرح بهار رضوي يك كار كم نظير در كرمان است تصريح كرد: يكي از مشكلات شهر كرمان، كمبود سرويس بهداشتي در شهر بود كه اكنون احداث 240 سرويس بهداشتي در دستور كار داريم بطوري كه ساخت حدود 60 سرويس بهداشتي تا عيد نوروز به پايان خواهد رسيد.
شهردار كرمان گفت: راه اندازي كرمان كارت در جهت ساماندهي پرداخت هاي بليط اتوبوس ها و نصب 30 دوربين در سطح شهر از ديگر اقدامات شهرداري كرمان در سال جاري بوده است ضمن آنكه با هزينه كرد يك ميليارد و 200 ميليون توماني توانستيم 53 دستگاه اتوبوس را در ناوگان حمل و نقل درون شهري كرمان بازسازي كنيم و با اين كار خلاء اتوبوسراني تا حدودي حل شد.
وي عنوان كرد: 250 دستگاه تاكسي در گذشته نوسازي شده است كه خوشبختانه توانستيم 100 دستگاه ديگر را نيز نوسازي كنيم.
بابايي با اشاره به اينكه جمع آوري زباله توسط شهرداري يك كار منسوخ است گفت: قبلا بابت هر كيلوگرم زباله براي شهرداري 100 تومان هزينه داشت و با واگذاري به بخش خصوصي با هزينه هر كيلوگرم 60 تومان صرفه جويي مناسبي در اين راستا صورت گرفته و اقداماتي در بخش پسماندها انجام شده است.
وي از صرفه جويي ماهيانه 500 ميليون تومان با واگذاري بخشي از كارهاي شهرداري خبر داد و افزود: از محل امكانات موجود شهرداري 2 هزار و 100 متر تالار شهرداري براي رفاه حال همكارن شهرداري در حال احداث است.
وي اظهار كرد: 115 هزار و 7 متر پياده روسازي، حدود 191 هزار متر جدول گذاري و يك ميليون و 790 متر مربع آسفالت و زيرسازي در سطح شهر در سال جاري انجام شده است.
شهردار كرمان گفت: بازنشسته كردن 300 نفر از پرسنل شهرداري كه بالاي 30 سال خدمت كردند نيز از اقداماتي است كه شهرداري را چابك تر مي كند.
وي افزود: كميته منابع انساني، كميته درآمدهاي پايدار را در شهرداري هاي مناطق تشكيل داديم كه در اين كميته ها راهكارهايي براي بهتر شدن وضعيت شهر و شهرداري مطرح مي شود.
بابايي اضافه كرد: قبلا هواپيمايي ماهان هزينه اي در قبال فروش بليت به شهرداري ها پرداخت مي كرد كه امروز با فروش اينترنتي اين اتفاق نمي افتد.
وي با بيان اينكه هيچ حاشيه اي را براي شهرداري نمي پذيريم گفت: سرجمع پرداختي عوارض توسط مردم 15 ميليارد تومان است و وقتي كه مردم پولي پرداخت مي كنند مطالبه گري مي كنند و اين باعث بهبود و تسريع در كارها مي شود.
شهردار كرمان با بيان اينكه شوراي شهر بودجه سال 95 را 600 ميليارد تومان بسته كه از اين مقدار 70 درصد آن محقق مي شود افزود: مردم اگر مي خواهند شهري بدون متكدي داشته باشند به اين افراد كمك نكنند تا چهره زيباي شهر نيز برهم نخورد.
وي تاكيد كرد: بخش زيادي از هزينه هاي شهر، هزينه هاي جاري است كه شامل جمع آوري زباله، رفت و روب شهر، پرداخت حقوق چهار هزار و 800 نفر كارمند شهرداري و نگهداري فضاي سبز كه مردم به هزينه اين كارها توجه نمي كنند و جزو ذات شهرداري مي دانند.
بابايي گفت: بخش بزرگي از هزينه هاي شهرداري هزينه هاي جاري است و جمع آوري روزانه 400 تن زباله نياز به همكاري مردم در كاهش هزينه ها دارد زيرا با هزينه بالا تنها 10 درصد از معابر شهر جارو مي شود و در برخي مناطق جمع آوري زباله يك شب در ميان است.
خبرنگار: حامد سالاري ** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7420/3028