به گزارش خبرنگار ايرنا، رئيس دانشگاه علوم پزشكي كردستان در اين ايين گفت: شهيد در زمان حيات خود به جايي مي رسد كه در زمين جايي براي خود نميبينيد و به همين دليل، جسمش را بجا گذاشته و روح خود را آزاد ميكند تا به آن مقامات برسد.
سيامك واحدي افزود: شناخت راه شهدا بسيار سخت تر از جايگاه آنان است و دانشجويان بايد در كنار علم آموزي به تزكيه نفس پرداخته و براي جايگاه و مقام و منزلت شهدا ارزش قائل شوند.
وي با تاكيد بر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت درميان آحاد جامعه بويژه جوانان اظهار كرد: اين مهم با بيان كردن زندگينامه شهدا و بازگويي خاطرات آن بزرگواران براي نسل جوان امكانپذير خواهد بود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي كردستان در ادامه با بيان اينكه شهيد در راه رسيدن به هدف خود همه چيزش را واگذار مي كند، افزود: شهيدي همانند شهيد مسعود عليمحمدي از شهداي هسته اي ايران با رسيدن به مقام شهادت به علم خود ارزش بخشيد.
دبير كنگره شهداي دانشجوي كردستان نيز در اين آيين اظهار كرد: برنامههاي اين كنگره از مهرماه سال گذشته آغاز شده و در چهار سطح از شهرستاني تا كشوري برگزار ميشود.
علي محمدپناه افزود: 33 برنامه در قالب اين كنگره تدوين شد كه در دانشگاههاي پيامنور، آزاد، علمي كاربردي، دانشگاه كردستان، علوم پزشكي، فرهنگيان و ساير دانشكدهها برگزار شده است.
در اين آيين از خانواده شهيد حبيبالله عبدالملكي، حيدر عزيزي و جواد كاكهجاني، فريدون تعريف، مسلم جلاليزاده، محمدعلي حقوردي، اكبر عربزاده، از شهداي دانشجوي استان كردستان تجليل شد.
7348/6108
**خبرنگار: افسانه گلباغي /** انتشار دهنده: اميد بهمني
سنندج- ايرنا- دومين كنگره شهداي دانشجوي استان كردستان شامگاه دوشنبه با حضور جمعي از مسئولان استاني، خانواده هاي شهدا، اساتيد، دانشجويان و همسر شهيد عليمحمدي از شهداي هسته اي كشور در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد.