۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷
کد خبر: 82594513
T T
۰ نفر

34 هزار و 78 شغل در استان كرمان ايجاد مي شود

۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷
کد خبر: 82594513
34 هزار و 78 شغل در استان كرمان ايجاد مي شود

كرمان - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمان با اشاره به اينكه در سال گذشته 32 هزار و 800 شغل در استان كرمان ايجاد شده است گفت: بر اساس سند اشتغال بايد حداقل 34 هزار و 78 شغل طي سال جاري در اين استان ايجاد شود.

به گزارش ايرنا، محمدرضا فتوت روز سه شنبه در كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان كرمان افزود: بر اساس سند توسعه اشتغال استان كرمان در سال آينده نيز 35 هزار و 200 شغل در اين استان ايجاد خواهد شد.
وي از همكاري دستگاه هاي اجراي كرمان در تدوين سند اشتغال اين استان تقدير كرد و گفت: براي تدوين شند اشتغال استان كرمان فرمت خاصي وجود نداشت و در اين زمينه كارهاي زيادي انجام شده است.
وي بيان كرد: در سال اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال همه ما بايد دست به دست هم داده و زمينه را براي تحقق اين امر رهبر معظم انقلاب اسلامي فراهم كنيم.
فتوت با تاكيد بر اينكه سند توسعه اشتغال استان كرمان نقشه راهي است كه بايد بر اساس آن حركت كنيم گفت: بايد سرعت، همت و تلاش خود را در حوزه ايجاد اشتغال افزايش دهيم و در اين زمينه جذب سرمايه گذاري از اهميت ويژه اي برخوردار است كه با اجراي مثلث توسعه اقتصادي و جلب سرمايه گذاري ها در اين زمينه اقدام شده است.
وي گفت: جلب سرمايه گذاري بخش خصوصي، استفاده از تسهيلات بانكي، استفاده از ظرفيت بخش رفع موانع توليد و استفاده از اعتبارات خوداشتغالي كميته امداد از راههاي پيش رو براي توسعه اشتغال در استان كرمان است.
** رسانه ها در زمينه ايجاد اشتغال مطالبه گري كنند
مديركل دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري كرمان نيز گفت: روند كار اشتغال را در برخي از دستگاه ها كند مي بينيم و از رسانه ها مي خواهيم كه در اين بخش مطالبه گري كنند.
وحيد ميرزايي افزود: دست مديران فعال در حوزه اشتغالزايي را مي بوسيم و كم كاري هاي احتمالي مديران در اين حوزه ها را نيز به مردم اطلاع رساني خواهيم كرد.
وي گفت: نمي توانيم شاهد باشيم كه با ايجاد زمينه هاي لازم براي توسعه اشتغال از سوي دولت، به دليل برخي كم كاري ها، نيروي كار ما از دست برود.
ميرزايي ادامه داد: با توجه به حساسيت موجود براي توسعه اشتغال، از مديران خواسته شده كه شخصا در جلسات حضور يابند زيرا اقدامات اين حوزه به صورت مستمر بررسي و نظارت مي شود.
** پيش نويس سند توسعه اشتغال استان كرمان در 89 صفحه تدوين شد
مديركل تعاون،كار و رفاه اجتماعي استان كرمان نيز گفت: امسال پس از نامگذاري ساي جاري به عنوان اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال، كارگروه اشتغال استان كرمان تشكيل و در آن بر تدوين سند توسعه اشتغال اين استان تاكيد شد.
رضا اسماعيلي ادامه داد: در راستاي تدوين سند توسعه اشتغال استان، كارهاي بزرگ و زيادي انجام شده و در اين زمينه از نظر كارشناسان دانشگاهي نيز استفاده مي شود.
اسماعيلي ادامه داد: در اين سند به سياست هاي مربوط به اشتغال در اسناد بالادستي توجه لازم انجام شده است.
وي ادامه داد: افزايش نرخ مشاركت اقتصادي استان كرمان دنبال و محقق شده است زيرا هر چه نرخ مشاركت بالاتر رود افراد جوياي كار و تعداد افراد فعال در حوزه اقتصادي نيز بيشتر مي شود.
وي افزود: در استان كرمان 930 هزار خانواده وجود دارد كه اگر در هر خانواده يك نفر اشتغال داشته باشد، بار تكفل كاهش مي يابد.
اسماعيلي خاطرنشان كرد: در سال 93 ميزان درآمد مجموع خانواده ها در سال 12 ميليون تومان بوده است كه اين ميزان به 20 ميليون تومان رسيده است و روند رشد در اين حوزه نشان مي دهد كه از متوسط كشوري بالاتر مي رويم.
وي ادامه داد: اشتغال ناقص در استان كرمان از 19 درصد به كمتر از 10 درصد رسيده است.
مديركل تعاون كار و رفاه اجتماعي گفت: رشد نرخ بيكاري آقايان ثابت بوده و نرخ رشد بيكاري زنان افزايش داشته است.
وي با بيان اينكه نقش هر بخش اقتصادي در توسعه اشتغال استان كرمان مد نظر قرار گرفته است گفت: نقش بخش كشاورزي در اقتصاد استان بيشتر و نقش بخش صنعت كمتر شده است كه اين موضوع بايد بيشتر مورد بررسي قرار گيرد.
اسماعيلي افزود: در سال جاري 34 هزار و 78 شغل در استان كرمان ايجاد مي شود.
فرهاد حكيم نيا، مديرصندوق كارآفريني اميد نيز گفت: در سه ماه ابتدي امسال 15 ميليارد تومان تسهيلات توسط اين صندوق به متقاضيان پراخت شده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل، چهار برابر شده است.
خبرنگار: سميه حسن شاهي ** انتشار دهنده: نجمه حسني
7440/3029