مسيب قباديان روز جمعه در حاشيه بازديد از مرز خسروي در گفتگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: با توجه به قدمت مرز خسروي در تردد زوار عتبات عاليات، اقدام هايي در سال هاي گذشته براي ايجاد و تقويت زيرساخت هاي ارتباطي و مخابراتي در اين منطقه مرزي انجام شده است.
وي افزود: هم اكنون شركت مخابرات و شركت زيرساخت، بيش از گذشته در شهرستان قصرشيرين حضور دارند و اقدام هاي لازم در اين زمينه را انجام مي دهند.
وي بيان كرد: در بازديد از مرز خسروي، نيازهاي ارتباطي در محل موكب ها، جايگاه هاي احداث توقفگاه خودرو و نقاطي كه براي خدمات دهي به زوار پيش بيني شده است، تقويت مي شود و در اين زمينه آمادگي كامل داريم.
مديرعامل شركت مخابرات استان كرمانشاه گفت: تقويت شبكه هاي ارتباطي در طول مسير كرمانشاه تا خسروي در دست اقدام است و مشكلي در اين زمينه نيست.
معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري قصرشيرين نيز گفت: براي تسهيل در تردد زائران حسيني، شمار گيت هاي ورود و خروج مسافر در محل پايانه مرز خسروي به 100 گيت افزايش مي يابد.
نعمت الله نازپرورده افزود: براي ارتقاي كيفي خدمات به زوار، جلسات متعددي در ستاد اربعين استان برگزار شد تا در فضايي مناسب و امن، بهترين خدمات به زائران حسيني ارائه شود.
وي ادامه داد: بي شك مرز رسمي خسروي با داشتن بزرگ ترين پايانه زميني خاورميانه، عالي ترين كيفيت خدمات را به زوار ارائه خواهد كرد.
وي گفت: در اين خصوص بازديدهاي متعددي از سوي مسئولان استاني و كشوري در حوزه امنيت و خدمات به اين مرز صورت گرفته است.
معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرماندار قصرشيرين هم در اين ديدار افزود: فراهم شدن امكان زيرساختي براي زوار عتبات عاليات بايد به صورت دائم باشد.
حشمت رضايي اظهار كرد: تردد زوار از مرز خسروي فقط منوط به امسال نيست و در سالهاي آينده هم به صورت دائمي انجام خواهد شد و از اين رو زيرساخت هاي ارتباطي و عمراني دستگاه هاي مختلف بايد به صورت دائم در مجموعه شهرستان قصرشيرين و مرز خسروي تقويت شود.
وي گفت: اقدام هاي زيادي براي سهولت تردد زوار در شهرستان انجام شده و هم اكنون پنج توقفگاه خودرو به وسعت بيش از 150 هكتار در شهرستان احداث شده است.
وي اضافه كرد: ديگر زيرساخت هاي لازم از جمله تامين روشنايي مسير قصرشيرين به خسروي، اينترنت، حذف نقاط كور آنتن دهي و افزايش پهناي باند مخابراتي نيز در حال انجام است.
وي گفت: براي خدمات دهي مناسبتر، پنج دستگاه خودپرداز در مسير تردد زوار نصب خواهد شد و در اين بخش ها در صورت نياز خدمات ارزي نيز ارائه خواهد شد.
با برنامه ريزي صورت گرفته، امسال 500 زائر اربعين حسيني از مرز رسمي خسروي عازم عتبات عاليات مي شوند.
با پيگيري مسئولان استان كرمانشاه، با ابلاغ نامه اي از سوي وزارت كشور مبني بر بازگشايي مرز خسروي در 28 اسفند 93 به استانداري كرمانشاه، اكنون اين مرز رسمي و بين المللي بازگشايي شده ولي به دليل مسايل امنيتي داخل عراق، اين مرز به روي زوار ايراني بسته است.
شهرستان قصرشيرين داراي 14 واحد اقامتي شامل هتل و مهمانپذير درجه يك تا سه با 322 اتاق و يك هزار و 200 تخت است كه بيشتر اين اماكن در اوايل دهه 80 ساخته شده تا زايران عتبات عاليات در مسير تردد خود به عراق يك شب را در اين منطقه مرزي اقامت كنند.
مرز خسروي نزديكترين نقطه از كشورمان به بغداد، كربلا، كاظمين و سامراست كه اين مرز رسمي تا بغداد پايتخت كشور عراق 190، نجف 380، كربلا 300، كاظمين 203 و تا سامرا 326 كيلومتر فاصله دارد.
عمليات ساخت پايانه بين المللي مرز خسروي از سال 77 در نقطه صفر مرزي آغاز شد و اين مجموعه در سال 81 با 75 ميليارد ريال اعتبار به بهره برداري رسيد.
قصرشيرين در غرب كرمانشاه با 27 هزار تن جمعيت، بيش از 186 كيلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد اين مرزهاي طولاني، 2 مرز رسمي خسروي و پرويزخان قرار دارد كه اولي هم مرز با حوزه حكومت مركزي (بخش عربي) و دومي هم مرز با اقليم كردستان عراق است.
مرز خسروي در 20 كيلومتري شهر قصرشيرين واقع شده است.
7079/3012/8066 خبرنگار:نازنين باباخاني ** انتشار دهنده:علي مولوي
مديرعامل شركت مخابرات استان كرمانشاه:
نيازهاي مخابراتي در مرز خسروي تقويت مي شود
۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۳
کد خبر:
82605164
قصرشيرين- ايرنا- مديرعامل شركت مخابرات استان كرمانشاه با اشاره به تردد زائران اربعين حسيني از مرز خسروي با بيان اينكه نياز سنجي هاي لازم براي ايجاد و تقويت اپراتورهاي مخابراتي در اين مرز انجام شده، گفت: نيازهاي مخابراتي در مرز خسروي تامين و تقويت مي شود.