به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی استان اصفهان روز دوشنبه به نقل از فریدون اله یاری كه در دیدار با گروه مستندسازان گردشگری شبكه ملی چین(cctv) سخن می گفت، افزود: ایران در چهار سال گذشته، تمام تلاش خود را برای توسعه گردشگری به كار برده و بویژه اصفهان در این پیوند بسیار موفق عمل كرده است .
وی گفت: شناخت تاریخی دو ملت ایران و چین باید از منظر گردشگری ادامه پیدا كند.
اله یاری با اشاره به دیدار دو ماه گذشته خود با مسئولان شبكه ملی چین گفت: در آن دیدار توافق شد تا شبكه ملی تلویزیون چین با بیش از یك و نیم میلیارد بیننده اقدام به ساخت مستندهائی از ایران بویژه اصفهان كند و این حركت در كوتاه ترین زمان ممكن به عمل تبدیل شد.
وی با اشاره به روابط تاریخی دو كشور اظهار كرد: ارتباط اقتصادی و فرهنگی شرق و غرب جهان برای هزاره ها از طریق جاده بزرگ ابریشم انجام می شد و در این بین دو تمدن بزرگ ایران و چین مدت های زیادی از این طریق با یكدیگر ارتباط داشتند.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان با بیان ضرورت شناخت تاریخی دو ملت از منظر گردشگری افزود: گردشگران چینی در سال 2015 میلادی رتبه چهارم سفر به استان اصفهان را به خود اختصاص دادند.
وی با بیان اینكه در سال های اخیر بدنبال افزایش حضور گردشگران چینی در اصفهان بوده ایم،گفت: همانگونه كه در طول تاریخ ارتباط فرهنگی میان ایران و چین وجود داشته است، امروز هم در نیمه دوم از دهه دوم سده بیست و یكم و در عصر نوین ارتباطات، مفاهمه تاریخی میان دو ملت باید افزایش پیدا كند.
***اصفهان آماده ارائه خدمات با تخفیف ویژه به گردشگران چینی است***
اله یاری با اشاره به تلاش سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای گشودن بازارهای جدید گردشگری گفت: امروز تمام تلاش ما به یافتن بازارهای جدید گردشگری معطوف شده است و اصفهان آماده پذیرائی از گردشگران چینی همزمان با فرارسیدن سال جدید چینی(در زمستان) همراه با ارائه خدمات ویژه و ارائه تخفیف به آنها هستیم.
به گزارش ایرنا، گروه مستند ساز شبكه تلویزیونی ملی چین به مدت چهار روز در شهر تاریخی اصفهان(31 تیر تا 4 مرداد) حضور دارند تا مستندی با نام 'سفر به ایران' برای این شبكه تلویزیونی تهیه می كنند.
دو قسمت از هفت قسمت این مستند به معرفی تاریخ و فرهنگ و تمدن مردم اصفهان اختصاص دارد.
چین با نام رسمی جمهوری خلق چین با بیش از 1.3 میلیارد جمعیت در شرق قاره آسیا قرار دارد.
چین دارای یك میلیارد و 370 میلیون نفر جمعیت است كه 70 میلیون نفر از آنها را مسلمانان تشكیل می دهند.
این كشور كه پرجمعیتترین كشور دنیا بشمار می آید، دومین اقتصاد جهان را با 2.85 تریلیون دلار ذخایر ارز خارجی در اختیار دارد.
در شرایطی كه بسیاری از كشورهای جهان با ركود اقتصادی و تجاری روبرو هستند، امیدواری بسیاری از آنها جذب گردشگران بیشتر از چین است كه در سال 2016 میلادی با سفر به نقاط مختلف دنیا نزدیك به ۲۶۱ میلیارد دلار هزینه كردند.
آمار نشان می دهد كه بیشترین هزینه گردشگری در سراسر دنیا متلق به مردم چین است كه حدود ۲۱ درصد از كل مصرف گردشگری جهان را در اختیار دارند.
در حال حاضر میلیاردها دلار سهم گردشگران چینی در اقتصاد شرق و آسیای جنوب شرقی است و میلیون ها نفر از مردم این كشور به نقاط مختلف دنیا از اروپا گرفته تا آسیا و اقیانوسیه و آمریكا سفر می كنند.
تا پایان سال 91 آمار گردشگران خارجی به اصفهان 60 هزار نفر بود كه این آمار در پایان سال 95 به 280 هزار نفر رسید.
در سال های اخیر، توسعه زیرساخت های صنعت گردشگری در استان اصفهان مورد توجه جدی قرار گرفت بطوریكه هم اكنون 283 طرح گردشگری در این استان درحال اجراست.
كشورهای آلمان، عراق، فرانسه، ایتالیا، چین، لبنان، اسپانیا، آمریكا، بحرین و تركیه بیشترین، سهم گردشگران خارجی استان اصفهان را داشته اند.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی كه یكهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان نقش جهان، كاخ چهلستون، باغ فین كاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده، كانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
این استان دارای 90 هتل و 65 مهمانپذیر است كه از این تعداد 57 هتل و 30 مهمانپذیر در شهر اصفهان قرار دارد.
ت 7150 /6027
خبرنگار: علی نعمانی* انتشار: شكراللهی
اصفهان- ایرنا- مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: سهم چین در بازار گردشگری اصفهان باید افزایش یابد.