۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹
کد خبر: 82616433
T T
۰ نفر
469 هزار مگاوات ساعت برق در خراسان جنوبی مصرف شد

بیرجند- ایرنا- مدیر عامل شركت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی، گفت: از ابتدای سال 96 تاكنون 469 هزار مگاوات ساعت برق در این استان مصرف شد كه این میزان در مدت مشابه سال قبل 447 هزار مگاوات ساعت بوده است.

محمد ابراهیم شركاء ، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این مدت بیشترین میزان مصرف برق مربوط به شهرستان بیرجند با 30 درصد، قاینات 19 درصد و طبس 10 درصد بوده است.
وی اظهار كرد: شهرستان های درمیان و خوسف با سه درصد كمترین میزان مصرف را در این مدت دارا بوده اند.
وی رعایت الگوی صحیح مصرف، اجرای طرح های تشویقی برای مشتركان كشاورزی و دستگاه ها، نصب كنتورهای هوشمند كشاورزی، اجرای طرح فهام (نصب كنتورهای هوشمند خانگی)، انجام كارهای فرهنگی و تبلیغات مدیریت مصرف در سطح استان را از مهمترین طرح هایی دانست كه در راستای اهمیت انرژی پایدار در این مدت انجام شده است.

** وجود 353 هزار مشترك برق در استان
شركاء گفت: تعداد كل مشتركان برق استان 353 هزار مشترك است كه تمام بخش ها اعم از خانگی، تجاری، صنعتی، كشاورزی و... را شامل می شوند.
به گفته وی ظرفیت تولید برق و تجهیزات انتقال و فوق توزیع در سطح استان برای مصرف مشتركان كفایت می كند و این در حالی است كه با توجه به سراسری بودن شبكه های برق و لزوم پایداری كل شبكه برای برقدار ماندن مشتركان، لازم است همه مشتركان مدیریت مصرف را سرلوحه كارشان قرار دهند.
وی تصریح كرد: در سالهای گذشته، اوج مصرف برق در استان بین هشت تا 9 شب بوده در صورتی كه با رواج استفاده از كولرهای گازی و افزایش دما در سال های اخیر، ساعت اوج مصرف در حال حاضر به روز منتقل شده به طوری كه بیشترین ساعات مصرف بین ساعت 13 تا 15 است.
وی اظهار كرد: با توجه به ساعت اوج مصرف برق و تلاش برای رعایت الگوی صحیح مصرف برق، استفاده نكردن از لوازم برقی پرمصرف، كاهش مدت زمان استفاده از لوازم برقی پرمصرف و استفاده از لوازم با راندمان و رده انرژی بالا، از مهمترین اقدام ها برای مدیریت مصرف برق هستند.
مدیر عامل شركت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی، استفاده از روشنایی طبیعی خورشید در روز، استفاده از لامپ های كم مصرف داخلی و استاندارد، تعدیل روشنایی محوطه های عمومی، راهروها و ... را از مهمترین راهكار های استفاده بهینه از انرژی برق عنوان كرد.
وی در ادامه استفاده از كولر های آبی و نصب سایه بان بر روی آن و استفاده صحیح از سیستم های سرمایشی در اداره ها را از دیگر راه های بهینه مصرف انرژی برق بیان كرد.
ظرفیت تولید برق خراسان جنوبی 711 مگاوات « بر حسب ساعت » است كه از این میزان 636 مگاوات در نیروگاه سیكل تركیبی شهید كاوه، و 75 مگاوات در نیروگاه گازی شهرستان قاینات تولید می شود.
همچنین در این استان 21 پست انتقال برق به ظرفیت 805 مگاولت آمپر فعالیت می كنند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
كانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/irnabirjand
3215* 6054* خبرنگار- محمدرسول ابراهیمی اسفدن* انتشاردهنده - مریم پنجابی