ليلا آژير روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: طبق تفاهم نامه استاندار كردستان با معاون امور زنان و خانواده رئيس جمهور طرح ملي تاب آوري زنان به عنوان يك طرح كشوري در سطح استان و شهرستان ها در حال اجرا شدن است.
وي ادامه داد: كردستان در سال 95 جزو 13 استان پايلوت كشوري بود كه طرح ملي تاب آوري زنان را اجرا كرد و اجراي آن بازتاب بسيار خوبي در جامعه داشت.
مديركل دفتر امور خانواده و بانوان استانداري كردستان خواستار نصب مديران خانم در پست هاي مديريتي شهرستان سروآباد شد و افزود: ظرفيت و توانمندي زنان بايد در پست هاي مديريتي استفاده شود، چون جامعه به وجود زنان و توانمندي انها نياز دارد.
وي خواستار تامين اعتبار براي آموزش زنان روستايي شد و گفت: يكي از راههاي توسعه كليدي در روستاها، جلوگيري از مهاجرت و ايجاد اشتغال توانمندسازي و بهبود كاركرد زنان در مديريت، تصميم گيري و اجرا در محيط خانواده و جامعه روستايي است.
وي ادامه داد: در اين راستا در استان كردستان 50 صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي را داريم كه از پروژه هاي بسيار موفق بوده كه با صرف اعتبار 10 ميليون ريالي شاهد اشتغال يك خانواده روستايي بوده ايم به طوري كه درآمد يك زن روستايي در ماه به 50 ميليون ريال رسيده است.
آژير به ترك تحصيل دختران اشاره كرد و افزود: يكي از مباحث نگران كننده در روستاهاي ما ترك تحصيل دختران روستايي است كه بايد در اين زمينه تحقيق و تفحص بيشتر شده و دلايل اين امر ريشه يابي شود.
به گفته وي، ترك تحصيل دختران روستايي سوا از بحث آموزشي آن يك بحث فرهنگي است كه بايد در اين زمينه بيشتر كار شود.
مديركل دفتر امور خانواده و بانوان استانداري كردستان ادامه داد: بحث اجازه ندادن ازدواج به كودكان نزديك به 2 سال است كه با حكم وزير كشور در حال اجرايي شدن است.
7354/ 3020
**خبرنگار: فرزاد آداك**انتشار دهنده: عبدالله رحماني
** آگاهي از آخرين اخبار استان كردستان در كانال زير:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
سنندج- ايرنا- مديركل دفتر امور خانواده و بانوان استانداري كردستان گفت: طرح ملي تاب آوري اجتماعي زنان در استان كردستان و در تمامي شهرستان هاي استان در حال اجرا شدن است.