به گزارش روز یكشنبه ایرنا، تارنمای این نشریه نظامی در آغاز گزارش خود در این باره نوشت: اگر چه بمب افكن های بی-1 لنسر بخش اصلی رزمایش های آمریكا را در شبه جزیره كره تشكیل داده اند و از ششم اوت 2016(16 مرداد 1395) تا حال از این بمب افكن ها در پشتیبانی از بمباران های بی وقفه عملیات فرماندهی اقیانوس آرام ایالات متحده آمریكا استفاده شده است، اما در نخستین لحظات نبرد احتمالی با كره شمالی جنگنده های بی-25 و موشك های تی ال ای ام جایگزین این بمب افكن ها خواهند شد.
اویشنیست در ادامه گزارش خود افزود: در واقع اگر آمریكا تصمیم بگیرد تا از تاكتیك جنگ سنتی برای حمله علیه پونگ یانگ استفاده كند، این جنگ با حملات هوایی و با پرتاب موشك های دریایی كه از طریق كشتی های جنگی و یا زیردریایی ها شلیك می شوند، آغاز می شود و به دنبال آن بمب افكن های راهبردی و جت های جنگی وارد صحنه خواهند شد.
جنگ با كره شمالی چهار مرحله خواهد داشت: مرحله اول شامل چینش ابزارهای مورد نیاز در مكان های مناسب و جمع آوری اطلاعات لازم به منظور هدف گیری دقیق است. این مرحله در زمان حاضر به دست واشنگتن در حال اجرا است. ماهواره ها و جت های جاسوسی ماه هاست كه كره شمالی را زیر نظر دارند و اگر واشنگتن واقعا تصمیم به حمله بگیرد، این اقدامات جاسوسی تشدید خواهند شد تا هدف ها برای دقایق ابتدایی جنگ دقیقا شناسایی شوند؛ بویژه پس از آن كه كره شمالی خودروهای موشكی تی ای ال را در عرض كشورش به حركت درآورده است.
احتمالا مرحله دوم شامل رزمایش نابودگرهایی خواهد بود كه قابلیت پرتاب بیش از 90 موشك دریایی تاماهاك را دارند (از آنجا كه این جنگنده ها حامل تركیبی از موشك های تكاور و ضدهوایی هستند، در نتیجه در حقیقت توان پرتاب كمتر از 90 موشك را دارند). افزون بر این، در این مرحله از زیردریایی ها نیز می توان برای پرتاب «تی ال ای ام» ها استفاده كرد.
در مرحله سوم بمب های راهبردی از آمریكا و از گوام به سمت اهداف خاصی چون پناهگاه ها و تاسیسات زیرزمینی در پیونگ یانگ شلیك خواهند شد. در گام بعد، تعداد محدودی جنگنده بی-2 و به دنبال آن ها چند بی-1 و احتمالا چند بی-52 نیز وارد كار خواهند شد.
در مرحله چهارم هواپیماهای جنگنده با پرواز پایگاه های زمینی و یا ناوهای هواپیمابر، وارد صحنه خواهند شد تا موشك های بالستیك متحرك و دیگر مهمات كره شمالی را هدف قرار دهند و از حمله تلافی جویانه این كشور جلوگیری كنند، هرچند دستیابی به این هدف چندان آسان نیست زیرا بسیاری از این مهمات و سلاح ها زیر زمین پنهان شده و یا در نقاط مختلف پراكنده شده اند.
به هر روی، سامانه ضدموشكی «تاد» و سپر دفاع موشكی، در صورت بالا گرفتن درگیری ها، موشك های ارسالی را به سوی كره جنوبی دفع خواهند كرد.
در پایان از پهبادهای آر كیو-4 گلوبال هاوك برای تخمین میزان خسارت های جنگی استفاده خواهد شد.»
این تارنمای غربی در پایان با تاكید بر برتری نظامی طرف آمریكایی نوشت: جت های ای-6 مركوری نیروی دریای آمریكا از بین تمام سلاح های دیگر ارتش آمریكا، نقش عمده ای رادر جنگ میان واشنگتن و پیونگ یانگ ایفا خواهند كرد. نوعی از این جنگنده ها وجود دارد كه مجهز به سیستم VIOP امنی بوده كه قابلیت مخابره روی تمام امواج رادیویی، ماهواره های تبلیغاتی و اینترنت را دارد.
**اروپام**9418**1479
مترجم:آیدا شجاع **ناشر:حسن سالك رضائی
تهران – ایرنا - نشریه نظامی «اَوِیشنیست» (Aviationist) از جزییات طرح احتمالی آمریكا برای اقدام نظامی علیه كره شمالی و مراحل آن پرده برداشته و نوشت 'مرحله اول درگیری نظامی با پیونگ یانگ آغاز شده است'.