۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴
کد خبر: 82646571
T T
۰ نفر
در گزينش كاركنان بايد از تكنولوژي جديد استفاده كنيم

تهران-ايرنا- دبير هيئت مركزي گزينش كاركنان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: بايد در گزينش كاركنان از تكنولوژي و ابزارهاي جديد فناوري استفاده و سعي كنيم كه كارها را تسريع كرده و اجازه ندهيم كه بررسي يك پرونده شش ماه طول بكشد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از روابط عمومي وزارت علوم، عبدالحسين فريدون در نشست هم انديشي مديران هسته هاي گزينش كاركنان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي با محوريت منطقه بندي هسته هاي گزينش با تبريك هفته دولت در سخناني با اشاره به فلسفه گزينش گفت: فلسفه گزينش انتخاب بهترين فرد براي پذيرش يك مسئوليت است اما در اين انتخاب بايد توجه داشته باشيم كه افرادي كه مي خواهند مشغول به كار شوند، به اصول نظام و قوانين و مقررات پايبند باشند.
وي با بيان اينكه وزارت علوم متولي آموزش نيروي انساني كارآمد در كشور است، گفت: بايد در گزينش كاركنان از تكنولوژي و ابزارهاي جديد فناوري استفاده و سعي كنيم كه كارها را تسريع كرده و اجازه ندهيم كه بررسي يك پرونده شش ماه طول بكشد.
دبير هيئت مركزي گزينش كاركنان وزارت علوم ادامه داد: نكته مهمي كه در گزينش افراد بايد مورد توجه قرار گيرد حفظ كرامت و شخصيت آنان است به گونه اي كه نقاط ضعف را بزرگنمايي نكنيم و به شخصيت كسي خدشه اي وارد نشود.
فريدون با اشاره به طرح آمايش آموزش عالي در وزارت علوم گفت: بر اساس اين طرح اولين اقدام در حوزه هسته هاي گزينش، منطقه بندي هسته ها است تا بتوانيم بر اساس شرايط و مقتضيات هر منطقه مشكلات را برطرف كنيم.
دبير هيئت مركزي گزينش كاركنان با اشاره به لزوم بازبيني آيين نامه هاي گزينش كاركنان گفت: بعضي از بندهاي آيين نامه هاي گزينش قديمي و مربوط به شرايط گذشته است و هسته هاي گزينش بايد براي تغيير اين بندها كه منسوخ شده اند نظرات و پيشنهادات خود را ارائه كنند تا آيين نامه ها به روز رساني شود و ما بتوانيم اين پيشنهادات را به هسته گزينش مركزي منتقل كنيم.
فراهنگ ** 9187 ** خبرنگار: حميدرضا بازگشا * انتشار: اميد غياثوند
۰ نفر