۱۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۱۲
کد خبر: 82652539
T T
۰ نفر
تحصیل پنج هزار و 500 دانشجو در مراكز دانشگاهی علمی كاربردی اردبیل

اردبیل - ایرنا - رئیس دانشگاه جامع علمی - كاربردی واحد استان اردبیل گفت: پنج هزار و 500 دانشجو در مراكز دانشگاهی علمی - كاربردی این استان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش ایرنا ، داریوش لطیفی روز شنبه در نشستی مطبوعاتی با خبرنگاران استان افزود: این تعداد كه 10 درصد جمعیت دانشجویی استان را تشكیل می دهند در 21 مركز دانشگاهی این واحد مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به اینكه برای بیش از یك هزار و 600 مدرس در استان كد تدریس صادر شده اظهار كرد: در دیگر دانشگاههای استان بطور میانگین برای هر 28 نفر یك استاد وجود دارد این در حالی است كه در دانشگاه جامع علمی - كاربردی برای هر 10دانشجو یك مدرس و استاد وجود دارد.
وی بیان كرد: امسال برخلاف سال های گذشته ثبت نام در مراكز دانشگاهی - علمی كاربردی در استان زودتر از سایر دانشگاهها آغاز شده بود به طوری كه ثبت نام در مقطع تحصیلی كاردانی پایان یافته و امروز در صورت عدم تمدید ثبت نام در مقطع كارشناسی نیز پایان می یابد.
وی از انعقاد تفاهمنامه همكاری با عنوان توانمند سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان بین دانشگاه جامع علمی - كاربردی استان اردبیل و دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
او اضافه كرد: انعقاد این تفاهم نامه به همكاری در توسعه و اجرای طرح های آموزشی با محوریت كارآفرینی و اشتغال زایی منجر می شود و استفاده از ظرفیت های آموزشی طرفین برای نیل به اهداف مشترك ، مرتفع كردن معضلات و چالش های طرفین و همچنین تهیه منابع آموزشی به صورت مشترك از موضوعات این تفاهم نامه است.
وی با بیان اینكه ارائه آموزش های تخصصی و مهارتی مورد نیاز دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه محقق اردبیلی در قالب تك پودمان های تخصصی در این طرح مد نظر است، ادامه داد: بر اساس این تفاهمنامه تمهیدات لازم برای بازدیدهای آموزشی برای دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی از محیط های واقعی كار در مراكز علمی - كاربردی برنامه ریزی شده است.
لطیفی با بیان اینكه بر اساس مطالعات مراكزی كه مسوولیت آن بر عهده عضو هیات علمی دانشگاهها بوده اصولا موفق عمل كرده گفت: حضور اعضای هیات علمی دانشگاه برای تصدی ریاست مراكز علمی - كاربردی از جمله تعهدات دانشگاه محقق اردبیلی در این تفاهم نامه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و كاربردی واحد استان اردبیل احصای مشاغل موجود در استان، ایجاد شورای آموزشی و پژوهشی در مراكز دانشگاهی علمی - كاربردی ، تشكیل كمیته كارآفرینی ، ایجاد دفاتر كار آفرینی و تاسیس كلینگ كار آفرینی را از جمله اقدامات انجام شده این واحد ذكر كرد.
وی مهارت آموزی و كار آفرینی را از مهم ترین علل تاسیس دانشگاه جامع علمی كاربردی دانست و افزود: دانشگاه جامع علمی - كاربردی قصد تولید مدرك ندارد و ما درصدد توسعه تحصیلات تكمیلی نیستیم تا به رشد سرطانی آموزش در كشور كمك شود.
وی تصریح كرد: دانشگاه جامع علمی - كاربردی متولی آموزش‌ های مهارتی و مكمل دانشگاههای نظری است و دانشگاه نسل سوم به حساب می‌آید كه بسترساز فعالیت ‌های آموزشی برای صاحبان صنایع و مشاغل است.
وی اظهار كرد: در برنامه ششم توسعه باید حداقل 30 درصد دانشجویان كشور در دانشگاه جامع - علمی كاربردی به عنوان دانشگاه مهارتی تحصیل كنند تا ضمن غلبه بر معضل اشتغال شاهد رونق اقتصادی در كشور باشیم.
وی یكی از اولویت های دانشگاه جامع علمی كاربردی را در سال جاری ارتقای سطح كیفی اعلام كرد و گفت: بر همین اساس دانشجویان خوب و نخبه ای امسال در مراكز دانشگاهی ثبت نام كرده اند.
وی بیان كرد: بسیاری از مراكز دانشگاهی ما قوی هستند و پیشنهاد می شود مراكزی كه نمی توانند خود را به این حد برسانند با حفظ ماموریت به صورت مدیریت مشترك با دیگر مراكز اقدام كنند.
وی با اشاره به اینكه همه دانشجویان دانشگاه جامع علمی - كاربردی استان بومی هستند، خواستار حمایت همه مسوولان از این واحد دانشگاهی شد و گفت: تاثیر مستقیم در اشتغال افراد بیكار استان دارد.
خبرنگار: نعمت محسن زاده ** انتشار دهنده: گیتی طالبی
6130/6018