۲ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۳
کد خبرنگار: 1823
کد خبر: 83410550
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مهلت تعیین تکلیف مراکز علمی کاربردی دولتی پایان شهریور  اعلام شد

کرمان – ایرنا - معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: پایان شهریور ماه آخرین مهلت تعیین تکلیف مراکز علمی کاربردی دولتی خواهد بود و در مهرماه ۹۸، مراکز دولتی پذیرش دانشجویی نخواهند داشت.

به گزارش ایرنا، مختار جلالی جواران عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود : فعالیت مراکز دولتی در گرو تغییر ماهیت این مراکز به خصوصی و یا معرفی مرکز جایگزین خصوصی خواهد بود.

وی گفت: دانشگاه های کلاسیک و رسمی کشور به عنوان نسل اول و دوم دانشگاه از دهه های گذشته وجود داشته اند و از دو دهه قبل که جای خالی دانشگاه های مهارت افزایی در راستای تربیت نیروهای متخصص احساس شد دانشگاه های نسل سوم با محوریت دانشگاه علمی و کاربردی و فنی و حرفه ای راه اندازی شد.

جلالی جواران بااشاره  به تربیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموخته در دانشگا ههای علمی کاربردی سراسر کشور گفت: ١١٠٠ مرکز علمی کاربردی در سطح کشور وجود داشت که براساس قانون سال ۹۶ شورای عالی اداری کشور مبنی بر ممنوعیت فعالیت مراکز علمی کاربردی دولتی  از این تعداد تنها ۵۲۰ واحد  به عنوان مراکز  بخش خصوصی و عمومی فعال هستند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور همچنین گفت: طبق برنامه ششم توسعه تا پایان این برنامه ۳۰ درصد دانشجویان کشور در بخش مهارتی هستند که متاسفانه هنوز با این عدد ۱۸ درصد فاصله داریم و امیدواریم که بتوانیم این عقب ماندگی را تا پایان برنامه با کمک دانشگاه فنی و حرفه ای جبران کنیم.

وی بر ارتقای کیفیت دانشگاه جامع تاکید کرد و گفت: دانشگاه علمی کاربردی نسبت به دانشگاه های نسل اول و دوم دارای اهداف و ماموریت های کاملا متفاوتی است به طوری که در این دانشگاه ۶۰ درصد دروس به صورت عملی و تنها ۴۰ درصد به صورت تئوری و نظری است.

جلالی جواران همچنین افزود: این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه کشور، معاونت نظارت را دارد که بر همین اساس نظارت های سخت گیرانه ای را بر مراکز اعمال می کنیم.

وی تصریح کرد:  برخی از مراکز دانشگاه جامع علمی و کاربردی در گذشته صرفا به دنبال منافع تجاری و اقتصادی بودند اما امروز به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد مراکز کم کیفیت و بی کیفیتی که تنها ختم به مدرک گرایی باشند ادامه حیات بدهند.

جلالی جواران همچنین گفت: پیش بینی ما این است که دانشجویان فعالتر و جوان تر و از علاقمندی بیشتری را جذب این دانشگاه کنیم و فردی مشغول به فراگیری علم شود که با آمادگی کامل در جهت رفع نیازهای جامعه بخواهد شغلی را ایجاد و یا کاری را انجام دهد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: این  دانشگاه نسبتا به اهداف و برنامه های خود نزدیک شده است اما همچنان اعتقاد داریم فضا برای انجام کار وجود دارد و با توجه به چابکی که در این دانشگاه هم اکنون وجود دارد، امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.

وی در ادامه با اشاره به پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی گفت: هیچ منعی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه وجود ندارد اما اصرار ما در این است که فعلا به این مقوله ورود نکنیم چرا که دانشگاه های دیگر در کشور می توانند این کار را به خوبی انجام دهند.

۹۸۸۹/ ۵۰۵۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha