۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۲۰:۲۲
کد خبر: 82664166
T T
۰ نفر
قرآن، عترت و نماز باید در راس برنامه های تعلیم و تربیت قرار گیرد

گنبدكاووس - ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش گلستان می گوید كه برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی و رسیدن به حیات طیبه باید روح قرآن و عترت و نماز در اولویت برنامه های آموزش و پرورش قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدعلی حسینی عصر چهارشنبه در گردهمایی معاونین پرورشی و تربیت بدنی، كارشناسان فرهنگی و هنری، امور تربیتی، قرآن، عترت، نماز و مشاوره ادارات آموزش و پرورش استان گلستان در گنبدكاووس گفت: توجه به قرآن، عترت و نماز در تعلیم و تربیت اسلامی از بسیاری آسیب های اجتماعی پیشگیری می كند.
وی افزود: كم توجهی و بعضا غفلت از این آموزه های اصیل اسلامی ازسوی مدارس، خانواده ها و اجتماع سبب شده تا امروز شاهد آسیب های اجتماعی زیادی در جامعه باشیم.
حسینی اضافه كرد: مفهوم تربیت زمینه سازی برای پرورش استعدادها است كه متاسفانه بسیاری از ما به آن كم توجهی می كنیم.
وی، تربیت انسانی موحد و مومن یا به عبارتی دانش آموز عبد و توانمند را از اهداف نظام تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین آن دانست و تصریح كرد: برای تحقق این مهم همه باید تلاش و از آموزه های قرآنی و دینی خود به نحو احسن استفاده نماییم.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش گلستان همچنین با اشاره به رویكردهای سال تحصیلی جدید درحوزه پرورشی گفت: توجه به مباحث قرآنی در مقاطع مختلف تحصیلی توسط اداره قرآن، عترت و نماز و اجرای طرح ترنم فرهنگی ( ارتباط مدیران مدارس با كانون های فرهنگی و هنری) و توجه به رویدادهای كارآفرین توسط اداره فرهنگی از اولویت های امسال است.
حسینی افزود: توجه به گفتمان های دانش آموزی توسط اداره مشاوره و تشكیل كارگروه های تخصصی با مشاركت عوامل موثر در تعلیم و تربیت بویژه دانش آموزان و خانواده ها از دیگر رویكردهای امسال معاونت پرورشی و چهار اداره تابعه آن است.
وی باتاكید برضرورت تغییر نگرش و تحول در كلاس و مدرسه ازسوی مدیران اضافه كرد: برای تحقق این مهم باید دانش آموزان محور اجرای همه برنامه ها باشند.
به گزارش ایرنا، معاون مدیركل و مدیر آموزش و پرورش گنبدكاووس نیز در این مراسم با تاكید برضرورت الگوی عملی بودن معلمان برای دانش آموزان گفت: تنها گوینده بودن مشكل را رفع نمی كند بلكه معلم و مدیر باید با رفتار عملی خود كه برگرفته از آموزه های اسلامی است، دانش آموزان را تربیت نمایند.
فرج الله رزاقی افزود: آموزه های دینی به عنوان بهترین الگوهای دستوری و عملی باید در نظام تعلیم و تربیت مورد توجه قرار گیرد.
وی، پرهیز از روش های تكراری، پیوند دادن مدرسه با مساجد و توجه به مباحث قرآن و نماز را از رویكردهای اصلی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست و بر توجه به آن ازسوی همه فرهنگیان تاكید كرد.
رزاقی همچنین از واگذاری هفت و نیم هكتار زمین توسط منابع طبیعی در حاشیه سد گلستان برای احداث اردوگاه دانش آموزی در گنبدكاووس خبر داد و اضافه كرد: امسال 150 میلیارد ریال از اعتبارات تملك دارایی های شهرستان به حوزه آموزش و پرورش اختصاص یافته است.
به گزارش ایرنا، این گردهمایی در قالب برگزاری كارگاه آموزشی به مدت دو روز برای تبیین سیاست های سال جاری درحوزه پرورشی در گنبدكاووس برگزار می شود.
3039/1860
خبرنگار: علی لكزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری