به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، اين طرح ملي يكي از مصوبات سفر رييس جمهوري در سال 93 به اين استان است كه در 10 نقطه درحال اجراست.
خشكسالي هاي 9 سال متوالي اين استان و خشكيدن و كاهش دبي بسياري از منابع تامين آب آشاميدني در شهرها و روستاهاي استان موجب شده تا اين طرح ملي اجرايي شود.
طرح انتقال اب بن - بروجن علاوه بر روستاهاي در مسير، شهرهاي شهركرد، بروجن، سفيد دشت، فرادنبه، فرخشهر، بن، سامان و هفشجان را از نعمت آب آشاميدني بهره مند مي كند.
اگرچه دست اندركار تمامي توان خود را براي تكميل و بهره برداري از طرح انتقال آب بن – بروجن به كار گرفته اند تا مشكل تامين آب آشاميدني نيمي از جمعيت چهارمحال و بختياري رفع شود، اما اين طرح از يك نقطه به دليل اختلافات مرزي و مالكيتي اين استان با استان اصفهان دچار مشكل شده است.
اما بگفته مسئولان استان چهارمحال و بختياري رايزني هايي با مقامات كشوري و استان اصفهان به طور جدي در دستور كار قرار دارد.
همچنين تعهدات شركت آب منطقه اي اصفهان در اين طرح از سوي اداره كل حفاظت محيط زيست، فرمانداري كوهرنگ، دفتر فني استانداري و شركت آب منطقه اي چهارمحال و بختياري در حال بررسي است.
طرح انتقال آب بن – بروجن با هدف تامين آب آشاميدني مردم ساكن در شهرهاي مسير بن تا نقنه از توابع شهرستان بروجن در حال اجراستركه از مدتي قبل به علت شكايت مسئولان استان همجوار بخشي از عمليات اجرايي آن دچار مشكل شد.
خبرنگار: وحيد رئيسي دهكردي**انتشار:جهانبخش صفري
7362/6021
بهره مندي 460 هزار نفر از جمعيت چهارمحال و بختياري با اجراي طرح انتقال بن - بروجن
۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲
کد خبر:
82685855
شهركرد- ايرنا- با اجراي طرح ملي انتقال آب بن - بروجن 460 هزار نفر از جمعيت حدود 945 هزار نفري چهارمحال و بختياري بهره مند مي شوند.